Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 490 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8k2
Moje poznámka
Krůtí maso v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8k2
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 20 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
maso v bramboráku,
krůtí maso recepty,
krůtí prsa v bramboráku,
krůtí maso s bramborem,
bramborák ondráš,
krůtí maso,
krůtí maso v troubě,
maso k bramborákům,
ondráš maso v bramboráku,
krůtí řízek v bramboráku,
maso v bramboráku v troubě,
recept maso v bramboraku,
maso obalene v bramboraku,
maso k bramboráku,
maso v bramboráku recept,
krůtí ondráš,
krůtí řízky v bramboráku,
maso s bramboráčky,
recept na maso v bramboraku,
krůtí maso recept
Suroviny:
maso krůtí,
brambory,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (18)