Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrníčkové knedlíky z hladké mouky

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 5. 2010 17:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 667 kJ / 1 833 kcal
Bílkoviny71,31 g
Tuky22,49 g
Vláknina14,85 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 793 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy328,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lída

13. 1. 2013 07:12

Dnes je budeme dělat na Novém Zélandu. Díky za recepis

Lída

13. 1. 2013 07:12

Dnes je budeme dělat na Novém Zélandu. Díky za recepis

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 12. 2012 21:39

Super Lucasinko, ještě že běží tento knedlík jako náhodný receptík, už ho posílám ven dceři i mým spolužačkám a jejich rodinám v USA, díky, měl by zde být pořád viděn tento knedlík, vím, že když jsem tam chtěla dělat knedlík u dcery, neměla jsem mouku, jak jsme zvyklá, dala bych mu nejraději 100 bodů:-K;-):-p

Eva K.

7. 12. 2012 03:52

Mauric:Najdi si na internetu slovak czech varieties, je to obchod s Ceskymi vyrobky a tam najdes mouku jakou potrebujes i ostatni veci, ktere se zde v USA spatne shani.Maji i velice rychly servis.Ja ziju v USA 10 let a naucila jsem se knedliky z hladke mouky,ale zkus tento obchod.Nebudes litovat

Kamila

26. 7. 2012 19:32

Dnes je budu dělat v Ghaně. Držím si palce :))

Dagmar

16. 6. 2012 19:47

www.toprecepty.czU nas na Hawaii mame taky prakticky jenom hladkou mouku. Mam dotaz, v jakych hrnickach je to nejlepsi varit? Aby se mi v te vode nejak nerozlozily nebo nepraskly. Diky.

Lucka

3. 5. 2012 21:15

Diky za uzasny recept! Knedliky se moc povedli a meli uspech!!!

Tomáš

7. 4. 2012 12:31

děkuji za recept. slavím úspěch. :yes:

Gabriela

17. 2. 2012 08:15

:yes::yes::yes: Moc diky za tento recept. Me se ty knedliky povedli hned na poprve coz se mi normalne nestava. Byli mooooc dobre i memu manzelovi chutnali a to on ma mlsny jazicek protoze vareni je jeho hobby a je ve vareni skvely. Tady na Novem Zelandu se taky da koupit jen hladka mouka,ale uz jsme tady s holkama nekolikrat zkouseli recepty s polohrubou a davame pul hladke a pul semoliny. A vetsina receptu se povede. Tak hodne stesti a dobrou chut!!

Martaa11

16. 2. 2012 19:27

Veliké "DÍKY" letí i od nás ze Severního Kypru, právě jsme si tyto knedlíčky dali s "gulášem" a tak dobře jsem se tu už dlouho nenapucla. Hrozně mi knedlík chyběl. Budu dělat často a měnit bylinky, dnes byl s petrželkou, přítel byl nadšený :yes: Bodík, pozdrav a ještě jednou děkujeme za recept :-K

Jana

13. 2. 2012 19:54

chtěla bych reagovat na vaše reakce a to, že nemáte možnost koupit jinou, než hladkou mouku. Já žiju v ČR a a knedlíky a kynuté těsta dělám pouze z hladké mouky. Klasický houskový knedlík z hladké mouky, který vařím v páře. Vyzkoušejte;-)jiný knedlík nebudete chtít:-)

Lucka

27. 1. 2012 12:33

díky moc za tenhle recept, žijeme ve šp. a s tou moukou to je boj!! a bez knedlíků to zas není ono!!mnamka a díky za super recept:-K

Zuzana

17. 1. 2012 15:23

Zdravím,chci se přidat k několika díkům zde pro autorku tohoto receptu :-K , žiji na Mallorce a není krám kde bych tady nebyla a nesháněla hrubou nebo polohrubou mouku :-( , miluji knedlíky :-8 a česká hotová jídla a pravý gulášek bez knedlíků není to pravé ořechové :-// , proto jsme moc vděčná za tento recept. Přítele sestra se mě hned ptala jak to dělám, oni to tu neznají ( max rýže, brambory, těstoviny ) a to taky za čas omrzí :-D Takže přeji všem, co nemají tu možnost v zahraničí dělat klasická česká jídla ať se jim vedou jejich díla díky těm co sem vkládají své recepty ;-)

Janickap

30. 12. 2011 22:42

Ahoj, ja misto hladke mouky pouzivam semoule, je to neco jak u nas krupice, maji to vsude, ve Francii, Nemecku, Italii a ted prave jsem to koupila i v Jizni Americe( guyana), takze myslim ze to taky sezenete, pouzivam to jako normalni hrubou mouku, jen pridam tak dve lzice maizeny, aby to lip lepilo.

Lucasinka Lucasinka

12. 11. 2011 02:21

Jana: tenhle knedlik pouzivam ke vsem omackam, takze ke gulasi se urcite hodi

1 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrníčkové knedlíky nejlepší hrníčkové knedlíky hrníčkový knedlík bramborové knedlíky z polohrubé mouky hrníčkový kynutý knedlík knedliky z polohrube mouky hrníčkové recepty hrníčkové kynute knedlíky knedlík z polohrubé mouky kynutý knedlík z polohrubé mouky knedlíky recepty bramborový knedlík z polohrubé mouky hrnickove bramborove knedliky recepty z mouky hrnickove knedliky recept hrnickove kobližky kynute knedliky hrnickove kynute ovocne knedliky hrnickove knedliky z mouky kynuté ovocné knedlíky z hladké mouky

Suroviny: mouka hladká, mléko, vejce, chléb toustový tmavý, sůl, semínka lněná

TopRecepty.cz

Hrníčkové knedlíky z hladké mouky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/36B9