Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZpk
Moje poznámka
Těstoviny se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZpk
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 6 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 7 hodinami
Maková náplň
mismi před 8 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 9 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 10 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny se smetanou,
nízkotučná smetana,
recept testoviny se smetanou,
dietní těstoviny se smetanou,
jidlo se smetanou,
testoviny na smetane s bazalkou,
testoviny smetana,
těstoviny recepty,
těstoviny se smetanou ke šlehání,
těstoviny ze smetanou,
těstoviny se smetanou,
těstoviny se smetanopu,
penne se smetanou a bazalkou a tymián,
recepty těstoviny se smetanou,
testoviny se smetanou na šlehání,
těstoviny se smetanou recepty,
těstoviny a smetana,
recept těstoviny se se smetanou,
testoviny se smetanpu,
testovinx se smetaniu
Suroviny:
smetana,
těstoviny penne,
česnek,
máslo,
bazalka čerstvá,
tymián
Komentáře (4)