Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové řezy od Dr.Oetkera

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 5. 2010 17:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 133 kJ / 1 944 kcal
Bílkoviny47,60 g
Tuky107,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 617 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy195,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Lidové recepty z křížovek-paní Eliška Pospíšilová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

20. 11. 2010 18:13

jahůdko:-Dnebooooj,ty tvoje jsou taky v sekci V.I.P.a určo se budou dělat,ale zkus i tyto..jsou vlastně tak trochu tvoj..když jsou jahodové;-):-D:yes:

jahoda jahoda

20. 11. 2010 17:31

;-(:-//:-D

rebeka rebeka

20. 11. 2010 16:54

Ivčo:-8od tebe je to teda fakt Pochvala:-8jenom,jestli nekecáš:-D:-D:-Dale ty řezy jsou fakt:-pmanžel dokonce prohlásil,že mu chutnají víc,než ty s vaječným likérem od jahody:-8tobě děkuji:-8:-K

ivulinka ivulinka

20. 11. 2010 14:29

Rebi, jak tak koukám do nových fotek k receptům, tak ty tvoje lákavé fotky přitáhly moje oči, moučníček vypadá opravdu kouzelně, čímž nechci tvrdit, že fotky JaničkyR nevypadají špatně. Opravdu se vám oběma moc povedl.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 11. 2010 13:11

rebi, nic moc, jo?:-O Jsi šikula a já mám strašnou radost, že jsme to zvládly i po telefonu!!:-D:-)) Huráááááá!:yes::yes:

rebeka rebeka

20. 11. 2010 12:40

takže Jani,s tvou pomocí:-Dhotovo:-!je to vynikající záležitost:-p:yes:doporučuji dělat den před plánovanou konzumací,piškoty se krásně nasáknou,jsou vláčné a voňavé po jahůdkách:-8korpus není vůbec houbovitý,naopak,je vláčný a to jsem pudinkový korpus dělala poprvé:-8míchala jsem tak,jak je psáno Jankou(na korpus)vše dohromady a měla obavu,protože to bylo dost řídké:-Sale:-!dvacet minut poctivého šlehání a výsledek:yes::yes:;-)příště zkusím umíchat vejce s cukrem a pak přidat zbytek ingrediencí;-)výborný moučník,doporučuji:-!:yes:bod už jsem dala,teď posílám jen fotky(nic moc,no:-D;-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 11. 2010 23:46

dancicka, mívám stejný problém, ale tady jsem použila čokoládovou polevu, nalámu ji do kastrůlku a přidám 3 lžíce mléka. Zahřeju, až se čokoláda rozpustí a hned natírám na zákusek. Může, ale nemusí se přidat kousek IVY, nebo jiného, ztuženého tuku. Tahle čokoláda není tak tvrdá a neláme se, ale dobře drží;-) Omlouvám se, že jsem přehlédla dotaz. Spagi, klidně zkus a budu ráda, když přidáš foto;-)

spagetka spagetka

9. 9. 2010 14:45

Jak to, že mi tohle uniklo? :-O:-O, to je určitě i měkké, hm tak vyzkouším - musím teda vynechat rum a dám čerstvé jahody, zkusím dát i banánový nebo karamelový a vanilkový pudink jinak :-p:-p;-), trošku upravím dietněji, ale nápad to je :yes:

dancicka dancicka

9. 9. 2010 14:14

Jani díky - pak jsem si uvědomila, že se peče i bábovka jen z pudinků, takže jsem to riskla. Buchtička se velmi vyvedla, jen mívám problém s tou čokoládovou polevou – vždy strašně ztuhne a nejde krájet, což nevím, jak tomu předejít. Buchtičku jsem pekla kolegům v práci od svátku a musím říct, že se olizovali až za ušima :-D Dávám 43.bodík :-):yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 9. 2010 11:27

dancicka ne, opravdu nejde, je to jen z těch pudinků;-)

dancicka dancicka

8. 9. 2010 17:28

jdu na to, ale ted na to koukam - tam neni zadna mouka? :-o

Otavanka

18. 8. 2010 11:46

Jani k té vyhozené bábovce;-(. Asi to chce péci na méně stupňů, když jsou v těstě jablka.

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 8. 2010 11:36

Verča (neregistrovaný/á) , já to takhle odsud opravdu neposoudím. Dělala jsem to poprvé a vyšlo to. Je mi to moc líto. Já včera vyhodila celou bábovku s ořechama a jablky. Třebaže jsem dělala vše podle návodu, byla syrová, ikdyž se mi nelepila na špejli. :-(

Verča

18. 8. 2010 10:29

Předevčírem jsem pekla synovi. S pečením mám zkušenosti, ale u tohoto receptu se mi absolutně nepovedl korpus.. byl houbovitý a skoro až gumový .. Nakonec jsem upekla klasické piškotové těsto a z krému udělala roládu. Nevím, kde byla chyba.

kiki

13. 6. 2010 09:45

:-))je to moc dobré:yes::yes::-K

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jahodové recepty jahodové řezy jahodové moučníky jahodový řez dr oetker recepty jahodové jahodové řezy recepty recepty na jahodové řezy jahodový řezy recepty dr. oetkera řezy jahodové moučníky dr. oetkera řezy s jahodami krém dr.oetker dr oetker krém jahodová poleva recept recepty jahodové řezy www dr oetker recepty dr. oetker krém moučníky dr. oetker

Suroviny: pudink jahodový, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, krém dr.oetker, poleva čokoládová, piškoty, rum, jahody, cukr, krém, džem

TopRecepty.cz

Jahodové řezy od Dr.Oetkera

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Drz