Jemné zapečené brambory
Vrstvy měkkých brambor, voňavého uzeného masa a lehce kyselého zelí vytvářejí dokonale vyváženou kombinaci chutí. Zapečené se smetanou do zlatova jsou ideálním pokrmem pro chladné dny – poctivé, domácí a s láskou připravené.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Goq
Moje poznámka
Jemné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Goq
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 16 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 19 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 5 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 5 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 7 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 7 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 8 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 8 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory,
úprava brambor,
zapečené brambory s mlékem,
zapečenébrambory,
zapečené brambory recepty,
zapecena jidla,
zapečené brambory bez mléka,
úpravy brambor,
zapečené brambory recept,
zapečené branbory,
zapékané brambory s mlékem,
zapečená zelňačka,
recepty zapečené brambory,
brambory zapečene,
úpravy brambory,
brambory uprava,
branbory zapecene,
zapecene brambory v mlece,
recepty - uprava brambor,
nej recepty na zapečené brambory
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
slanina,
cibule,
zelí kysané,
koření,
mléko,
máslo
Komentáře (8)
Dávám ti boďa za nápad+1