Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rolovaná jahůdková dobrota

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

4. 8. 2010 20:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 994 kJ / 1 911 kcal
Bílkoviny76,14 g
Tuky54,18 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 799 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy278,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud chceme roládu čistě jahodovou, můžeme do krému uvařit pudink s jahodovou příchutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majka

6. 8. 2010 23:33

Danca, děkuju za vysvětlení:yes::-)).

Danca Danca

6. 8. 2010 09:14

Milá Majko, já to dělám tak, že pod upečený plát dám rozevřenou dlaň, zasunu ji co nejvíc pod piškot, utěrku vytáhnu (omlouvám se, to jsem v postupu neuvedla)a papír položím namísto ní. Ale jde to udělat i tak, že si připravíme čistý papír,do prstů uchopíme volné okraje papíru, na kterém se roláda pekla a takto ji přemístíme. Jde to snadno, plát na papíru drží a nepřetrhne se.Papír sloupneme až po přemístění. Přeji hodně úspěchů při pečení!:-):-K

Majka

5. 8. 2010 21:10

Roláda vypadá velice dobře. :-p Jenom si nevím představit jak zvednout roládu. :-( Mám strach, aby se piškot nepolámal. Téhle větě moc nerozumím.:-8 Opatrně z něho sloupneme pečící papír ,piškot zvedneme a papír položíme pod něj. A co utěrka? Ta je přece pod těstem? Utěrku nesundáváme? Na opatrné zvednutí piškotu + další manipulace s papírem, popřípadě utěrkou mi dvě ruce asi nebudou stačit. Velice ráda bych se naučila péct roládu, ale fakt nevím jak na ni.:-(

Danca Danca

5. 8. 2010 00:04

Já vím, jenže když jsem ji vyráběla, ještě jsem tady nebyla...Až budu rolovat příště, polepším se:-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2010 23:07

Moc hezké!! Chtělo by to řez;-):yes:

olca spickova olca spickova

4. 8. 2010 20:24

Dančo vypadá to parádně!:-8Určitě je to veliká dobrota!:-p Bodík pro tebe!:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aby piškot nespadl jak upéct piškot aby nespadl jahodova esence rolada z kompotovanych jahod jak uvarit kakaovou roláda piškot nespadl jak upect piskotovy korpus aby nespadl piškot na pečicí papír kokova roláda z piškotů rolada jenom z bilkoveho sněhu babicovy dobroty - husa v troubě aby nespadl piškot jak na piškot, aby nespadl aby sníh nespadl nespadl jak upéct piškot, aby "nespadl"? piškot na pečícím papíru pečící papír piškot jak přemístit piškotový plát jak upést piškot aby nespadl

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka, tuk hera, mléko, pudink vanilkový, cukr, jahody, kakao, kokos

TopRecepty.cz

Rolovaná jahůdková dobrota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DQvy