Ostružinový sen
Suroviny
Porce: Jeden plech
Nutriční hodnoty
Energie | 26 261 kJ / 6 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,86 g |
Tuky | 153,87 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 1 116,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Źelatina je ideální z ovoce co použijeme pokud není čerstvé.Pak chce trochu přisladit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2012 21:53
Tak jsem taky upekla,dovoluji si přidat vlastní foto
17. 4. 2011 19:31
Posílám pochvalu, recept vyzkoušen moooooc dobrý
31. 8. 2010 10:34
Spagetko, díky moc za vysvětlení. Tak já se teda nebudu bát vlka nic a jdu na to , děkuju.
31. 8. 2010 09:57
Help (neregistrovaný/á) - to první pečení je vlastně předpečení, tady je dobré znát vlastnosti své trouby, protože čas a teplota jsou jen orientační,to první pečení jen vlastně spojí plát, ale bude syrový nebo polosyrový, to druhé to dokončí. Chce to hlídat a hlavně vědět, co mi dělá moje trouba. Já třeba to první pečení dělám na 160°C 8 min.a musím plech obrátit, zbytek pak 170°C při horkovzduchu ale jen 25 minut, pak to vypnu,nechám dojít, ale zkouším, zda to je upečené a zda spodek se nepřipaluje
31. 8. 2010 09:49
Lidi, já to teda moc nechápu ten postup... To se vážně dá píct nejdřív jedna polovina těsta, pak se to vytáhne a dá se píct druhá polovina těsta? Vždyť ta spodní bude spálená a vrchní ještě nebude ani hotová...
Chci to zkusit, mám ostružiny za barákem v lese, ale nevim jak na to..
Chci to zkusit, mám ostružiny za barákem v lese, ale nevim jak na to..
23. 8. 2010 20:33
Díky Libore, měla jsem strach, aby těsto nebylo moc řídké moc.
Upeču, ostružiny miluji.
Upeču, ostružiny miluji.
23. 8. 2010 19:49
Ahoj Ivulinko omlouvám se asi jsem to moc pokrátil.Patří tam dva a půl hrnku té mouky a stejně tak i cukru a to mlíko Jindro taky dva hrnky.Je to pekně řidký a krásně to naběhne.Velikost hrnku už je na vás já mám standartní plech hnědý.Snad to tak bude stačit.Ahoj.LT.
23. 8. 2010 19:37
Libore, tak tu študuji tvůj recept, který mě zaujal, ale nějak mi ty suroviny nejsou jasné, hlavně na prvním řádku : cukru.2hrnky mléka, prosím zkus to opravit a používej více mezer a čárky, děkuji
23. 8. 2010 12:21
Opravdu 2 hrnky mléka ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 26 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 49 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Osúch je jedním z pokladů slovenské lidové kuchyně. Poradíme s jeho přípravou
Další recepty
Tématické fráze: ostružinový koláč s želatinou ostružinový sen ostružinový koláč se zakysanou smetanou ostružinový koláč se želatinou ostružinový čaj ostružinové pečení ostružinová roláda ostružinové moučníky ostružinové řezy ostružinové recepty ostružinový koláč e želatinou ostružinový koláč se smetanou pečení s ostružinový koláč pečení z ostružin ostruzinový ostružinový moučník rychli ostruzinovy moucnik ostruzinový kolac koláč ostružinový s želatinou peceni na sene recept
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, mléko, vejce, olej, prášek do pečiva, ostružiny, smetana zakysaná, cukr vanilkový, želatina
Ostružinový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ2W
9 názorů