Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí paprikáš

Původně tradiční maďarský pokrm se v 19. století rozšířil i na území Česka a chutná nám dodnes. A není se čemu divit, kuřecí maso v omáčce z cibulovo-paprikového základu zahuštěné smetanou chutná výborně.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

25. 3. 2008 19:15

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 077 kJ / 496 kcal
Bílkoviny12,73 g
Tuky28,67 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy44,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: paprikáš paprikáš recept paprikáš z kuřecího masa paprikac recept na paprikáš kuřeci na paprice recept paprikáš recepty paprikas paprykáš paprikac recept paprikář paprykáč kuřecí maso na paprice paperitas krůtí paprikáš kureci prsa na paprice paprikáš z kuřete paprikas recepty recepty na paprikas recept na paprikáč

Suroviny: kuře, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, smetana 12%, cibule, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kuřecí paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Z3