3 v 1 (uzené, brambory, zelí)

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 60 min 4 porce Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

4 větší cibule
1 kg hlávkového zelí
4,5 kg uzených vepřových žeber
1 kg brambor
1 lžice sladké mleté papriky
3 lžice rajčatového protlaku
kmín
olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Dno väčšieho hrnca vyložíme kolieskami 3 cibúľ. Na ne narežeme kapustu, posypeme rascou a uložíme na ňu rebierka. Podlejeme vodou a dusíme asi 30 minút.

  2. Potom pomedzi rebierka rozložíme na štvrťky narezané zemiaky, podľa potreby podlejeme a dusíme do mäkka.

  3. V malom kastróliku opražíme na troche oleja narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a rozmiešame.

  4. Zemiaky a rebierka vyberieme a udržujeme v teple.

  5. Do kapusty vmiešame pretlak a opraženú cibuľu s paprikou, ak treba, dosolíme a podlejeme trochou horúcej vody a podusíme 10 minút.

  6. Na tanier servírujeme zemiaky, kapustu a uložíme časť rebierka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: 3 v 1 (uzené, brambory, zelí)

Tématické fráze: brambory a zelí uzený zelí brambory brambory zeli uzene uzené brambory brambory zeli recept brambory zelí zelí s brambory uzené brambory zelí zelí brambory uzené zelí brambor recepty-brambory,zelí,uzené recepty z brambor a zelí uzené zelí vepřové ledvinky recept uzené zelí brambory uzeny s bramborem brambory a uzené brambory zelí recept brambory uzené zelí zelí uzené