

Bůčkové kostky v marinádě
Suroviny
- 1/2 kg prorostlého bůčku bez kosti
- 2 lžíce oleje
- 1 lžička soli
- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce worcestrové omáčky
- 1 lžička mletého zázvoru
- hrst Václavek
Postup přípravy receptu
Bůček nakrájíme na kostky a smícháme s ostatními ingrediencemi. Necháme přes noc odležet.
Poté prudce osmažíme (olej už na pánev nedáváme) a přidáme václavky. Bůček necháme vysmažit a podlíváme vodou až do změknutí masa - vznikne výborná šťáva. Můžeme podávat s bramborovou kaší, rýží, nebo jen s chlebem.
Poznámka od kuchařky
Václavky jsem měla zamražené.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bůčkové kostky v marinádě
-
Maso,hříbky,bezva šťáva
+17
-
Hani, supééér
-
Ojojojój!!! Ubjegajet zajčik moj
Super, Hani!!
-
Já zas mám václavky ,nemám bůček
Vypadá to moooc dobře.
-
Dostala jsem zamražené václavky,aspoň vím co s nimi...
-
Hani ukládám a vyzkouším.
-
tak to je jasné...zamražené...já taky měla zamražené
-
Hani,václavky fakt nemám
mám sušené,něco zmražených a skleničku hříbků v sádle...tak které
a teď,babo,promiň..Hani
raď
-
tak to bych si taky dala
+1
-
Rebi můžeš i bez hřibů...ale myslím, že bys ještě nějaké našla
-
všecko bych měla..až na ty václavky
Hani,co s tím
jinak