Bůčkové kostky v marinádě

Suroviny

1/2 kg prorostlého bůčku bez kosti
2 lžíce oleje
1 lžička soli
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce worcestrové omáčky
1 lžička mletého zázvoru
hrst Václavek

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na kostky a smícháme s ostatními ingrediencemi. Necháme přes noc odležet.

  2. Poté prudce osmažíme (olej už na pánev nedáváme) a přidáme václavky. Bůček necháme vysmažit a podlíváme vodou až do změknutí masa - vznikne výborná šťáva. Můžeme podávat s bramborovou kaší, rýží, nebo jen s chlebem.

Poznámka od kuchařky

Václavky jsem měla zamražené.

Komentáře k receptu Bůčkové kostky v marinádě

Tématické fráze: buckove pecene kostky václavky zamražené bucek v marinade bůčkové kostky pikantni buckove kostky zamrazené václavky bůčková omáčka marináda na vepřové maso kostka bůčku kosky v marinade zamražené na václavky pečené kostky bůčku sušené václavky pecene kostky buckove bůčkové kostky pikantní bůčkové kostky se švestkou kostky z vepřového bůčku recepty hřiby- václavky recept v sádle bůčkové kostky na václavkách bůčkové sádlo