Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 311 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,08 g |
Tuky | 2,68 g |
Vláknina | 15,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 41,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXrZ
Moje poznámka
Vinná omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXrZ
Nejnovější recepty
Nakládaný křen
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 12 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno před 18 hodinami
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno 11. 9. 2025 17:30:46
Zdravé dětské přesnídávky bez cukru
Přidáno 11. 9. 2025 17:13:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Smažené sýrové kuličky
kanova.lenka@seznam.cz před 6 hodinami
Kachna bez práce
HelaSu před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
anina mac před 8 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Sahula před 8 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Sahula před 8 hodinami
Fazolový guláš se zeleninou pro vegetariány
Kody74 před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
aleenap před 9 hodinami
Jednoduchý ořechovec s jablky
Amara před 10 hodinami
Šťavnatý koláč s jablečným tvarohem
Vendy28 před 10 hodinami
Tématické fráze:
vinna omacka,
vinná omáčka k masu,
vinná omáčka recept,
vinné omáčky,
omacky,
recept vinna omáčka,
recept na vinnou omáčku,
omáčka vinná,
omáčka z červeného vína,
vinná omačka ke zvěřině,
vinná omáčka na maso,
vinná omáčka z červeného vína,
omáčka s červeným vínem,
omacka k masu vinna s houbami,
vinná k,
vinné omáčky k masu,
omáčka s červeným vinen,
omáčka s vínem,
vinná omacka povidla,
pomerančová omáčka s červeným vínem
Suroviny:
mrkev,
celer,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
bobkový list,
olej,
cukr krystal,
protlak rajčatový,
povidla švestková,
vývar hovězí,
víno červené,
šťáva pomerančová,
sůl,
pepř
Komentáře (1)