Jogurtové nepečené dia řezy
Jogurtové nepečené dia řezy s ovocem jsou vhodné nejen pro diabetiky. Díky šťavnatému ovoci a svěžímu krému zachutnají úplně všem. Tato odlehčená varianta se hodí nejen pro letní dny, použít můžete ovoce dle sezóny.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 28 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,50 g |
| Tuky | 4,84 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 33,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Moje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 13 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 13 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 14 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 32 minutami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 1 hodinou
Zdravý makový koláč
Janicee před 9 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 10 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 10 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 11 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 12 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 13 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 14 hodinami
Tématické fráze:
dia recepty,
dia řezy,
dia řezy,
diabetické recepty,
dia dezerty,
diabetické vánoční cukroví,
jogurtový řez recept,
diabetické cukroví,
diabetický dort,
dia jogurty,
celozrné cukroví,
dia dezert,
jogurtové recepty,
diabetické moučníky,
dia nepeceny dort,
nepečené řezy,
nepečené dia cukroví,
diabetická dieta recepty,
jogurtove cukrovi,
dia jogurt
Suroviny:
jogurt bílý,
sladidlo umělé,
rum,
vanilkové aroma,
mléko,
želatina prášková,
rama cremefine,
borůvky,
piškoty celozrnné
Komentáře (24)
U tohoto druhu želatiny je třeba si dát pozor jen na to, aby tekutina na rozpouštění nebyla hodně horká, želatina by pak neztuhla. Některé zdroje uvádějí, že teplota má být maximálně 60°C , jiné že 65°C.Takže na to je třeba dávat pozor. Na trhu je i plátková želatina a různé druhy cukrárenského želé, taky želatinový ztužovač, ale s těmito výrobky moc nepracuji, tak neporadím.