Jogurtové nepečené dia řezy
Jogurtové nepečené dia řezy s ovocem jsou vhodné nejen pro diabetiky. Díky šťavnatému ovoci a svěžímu krému zachutnají úplně všem. Tato odlehčená varianta se hodí nejen pro letní dny, použít můžete ovoce dle sezóny.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 28 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,50 g |
Tuky | 4,84 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 33,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Moje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 2 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 3 hodinami
Farmářovo podzimní kuře
Pedros před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 5 hodinami
Chutné vafle
Andredka před 13 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 15 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 15 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 15 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 16 hodinami
Tématické fráze:
dia recepty,
dia řezy,
dia řezy,
diabetické recepty,
dia dezerty,
diabetické vánoční cukroví,
jogurtový řez recept,
diabetické cukroví,
diabetický dort,
dia jogurty,
celozrné cukroví,
dia dezert,
jogurtové recepty,
diabetické moučníky,
dia nepeceny dort,
nepečené řezy,
nepečené dia cukroví,
diabetická dieta recepty,
jogurtove cukrovi,
dia jogurt
Suroviny:
jogurt bílý,
sladidlo umělé,
rum,
vanilkové aroma,
mléko,
želatina prášková,
rama cremefine,
borůvky,
piškoty celozrnné
Komentáře (24)
U tohoto druhu želatiny je třeba si dát pozor jen na to, aby tekutina na rozpouštění nebyla hodně horká, želatina by pak neztuhla. Některé zdroje uvádějí, že teplota má být maximálně 60°C , jiné že 65°C.Takže na to je třeba dávat pozor. Na trhu je i plátková želatina a různé druhy cukrárenského želé, taky želatinový ztužovač, ale s těmito výrobky moc nepracuji, tak neporadím.