Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 501 kJ / 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,41 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 13,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 21,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské dušené vepřové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpM1
Moje poznámka
Provensálské dušené vepřové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpM1
Nejnovější recepty
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 3 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 18 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami à la carbonara
Přidáno před 18 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka s banány
Kajkajak před 37 minutami
Nadýchaný perník
EllynkaJ2 před 1 hodinou
Italský bramborový salát teplý nebo studený
TondaJ před 1 hodinou
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 2 hodinami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
bettyter před 13 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 15 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 17 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 19 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 19 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně-řízky,
vepřové řízky,
vepřový řízek,
řízky z vepřové pečeně,
dušené vepřové,
veprove rizky recept,
dušená vepřová pečeně,
recept na vepřové řízky,
provensálský řízek,
vepřový řízek recept,
vepřové řízky recepty,
vepřová pečeně řízky,
dušený vepřový řízek,
vepřová pečeně řízek,
dušený řízek,
řízek z vepřové pečeně,
veprovy rizek duseny,
provensálské koření,
vepřový řízek recepty,
vepřové řízky na mrkvi
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule červená,
cibule,
pórek,
mrkev,
šlehačka,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (10)