Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborový koláč

Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům pikantní nakyslou chuť a překrásnou růžovou barvu.

Hodnocení receptu je 5,0 (131×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 4. 2008 19:06

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie20 590 kJ / 4 921 kcal
Bílkoviny93,85 g
Tuky207,52 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 727 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy660,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

12. 8. 2016 15:53

Ivavka: děkuju:-K

Ivavka

12. 8. 2016 07:49

Úžasný koláč,moc nám chutnal.:yes::yes::yes::-)

Marta

3. 7. 2016 21:40

Rebarboru:-p

Marta

3. 7. 2016 21:37

Úžasné těsto nejen pod rybář orlů ... Děkuji mnohokráte, vynikající, pěkně se za ní zaprášilo :-K

maris maris

19. 6. 2016 15:07

Veronika: mám radost, děkuji:-)

Veronika

19. 6. 2016 14:30

Vynikajúci koláčik, prvýkrát som robila niečo s rebarborou a veľmi mi chutí, nehovoriac o zvyšku rodiny :)

maris maris

17. 6. 2016 06:44

Inatorek: děkuji:-K

Inatorek Inatorek

31. 5. 2016 06:56

Kolac je vynikajici, dekuji za recept :-)<3:yes:

maris maris

29. 5. 2016 16:55

Sarovka: já děkuji za vyzkoušení;-):-K

Sarovka

29. 5. 2016 08:00

Koláč je výborný:-K Přidala jsem pár jahod. ;-) Děkuji.

maris maris

7. 6. 2015 13:40

petulen: děkuju:-), mám radost,že koláč chutnal;-):-)

petulen petulen

7. 6. 2015 13:37

Výborný koláč,máme rádi skořici,tak jsem rebarboru prosypala skořicovým cukrem.Ani nevím zda dnes přidám foto jak rychle buchta mizí;-)ale určitě jsem nepekla naposledy:-))posílám bodík.

maris maris

25. 5. 2015 19:55

Comtesca: já ji nespařuji, ale nakrájím na kousky, prosypu cukrem a nechám chvíli stát - ona trošku změkne. Loupu jen když je už starší a zdá se mi trochu dřevnatá.

1974andrea 1974andrea

25. 5. 2015 19:54

Comtesca:Já třeba rebarboru neloupu vůbec a nevidím v tom rozdíl, když ji před pečením lehce povařím nebo zblanšíruji, je krásně měkká;-)

maris maris

25. 5. 2015 19:52

Comtesca: děkuji, mám radost, že koláč chutnal:-)

1 3 4 5 6 7 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborovy kolac rebarborovy kolac výborný od babičky rebarborový koláč rebarbora recepty kolac s rebarborou koláč z rebarbory recept na koláč z rebarbory recepty z rebarbory rebarbora koláč rebarborový koláč recept rebarborový koláč recept rychlý rebarborový koláč recepty rebarbora rebarbora recept rebarbora na koláč rebarborový koláč s drobenkou rebarborový koláč s tvarohem recept na rebarborový koláč recept na rebarborový koláč recepty s rebarborou

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, olej, prášek do pečiva, jogurt bílý, rebarbora, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, máslo, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Rebarborový koláč

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yYz