Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grundle

Pokud máte rádi ryby, tohle je recept, který musíte vyzkoušet. Grundle je označení malých sladkovodních rybiček, které jsou po usmažení dokonale křupavé a velmi chutné. Připravte je jako svačinku se zeleninou nebo jako hlavní chod.

Hodnocení receptu je 5,0 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

24. 12. 2010 13:57

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme se zeleninou, hranolky, popřípadě s chlebem, knackebrotem podle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marťásek

8. 4. 2011 18:01

Vážení nedávno jsem sehnala tyto rybičky v kauflandu.Znám je také z Bulharska,bylo to naše denní občerstvení,ale nejsem si jistá jestli grundle neboli ančovičky jsou ty samé jako v Bulharsku,tam jim říkali \\\"caci\\\",protože tyto rybky koupené u nás se loví ve sladkých vodách a jelikož v Bulharsku je moře samozřejmě i řeky,tak opravdu nevím jestli jsou to ty samé.Zdravím všechny,kterým chutnaji.M.

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 1. 2011 18:01

clermonty tam nějak snad ani nejde udělat chybu, ale je možné, že každému to chutnat nemusí. Já jsem to dělala poprvé a opravdu mi to chutnalo.;-)

clermonty

27. 1. 2011 17:09

No nijak zvlášť nemohu říci, že je to výtečné. Ale to je asi o tom kdo má jaké chutě, anebo jsem někde udělala chybu. Osobně ryby moc miluji, ale tyhle se mi zdáli nahořklé. Jestli ty vnitřnůstky... nevím .. příště vyzkouším znovu a dám vědět.

marcik marcik

28. 12. 2010 22:59

:-pje to dobrota, dcera s tátou se po nich můžou utlouct;-).+:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 12. 2010 18:27

Ivano není!!Jsou to jednohubky, žádné kostičky jsem necítila;-)

Ivana Ch

27. 12. 2010 13:45

Já je vůbec neznám, není to samá kostička, to by mě doma hnali.:-?

mneneznas

26. 12. 2010 20:56

:yes: dobrůtka, kupuju je dost často máme je rádi :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 12. 2010 22:34

noro, já je mám z Makra;-)

spagetka spagetka

25. 12. 2010 18:58

nora (neregistrovaný/á) - musíš pátrat, já je mám od rybáře, viděla jsem je i v Kaufu a Interšpáru....

nora

25. 12. 2010 18:44

:;-(a kde sezenu ti rybicky

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 12. 2010 14:07

Také znám, moc veliká mňamka!:-p:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 12. 2010 11:02

to musím vyzkoušet,jen grundle sehnat;-):yes:;-)+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 12. 2010 23:24

Díky moc všem, je to fakt dobrůtka, jedla jsem ji poprvé v životě. Krásné Vánoce, holky a kluci:-)

zuzana p.

24. 12. 2010 23:21

Vynikající delikatesa, vyzkoušejte a uvidíte, jaká je to mňamak. :-)) :-p

spagetka spagetka

24. 12. 2010 18:08

Grundle jsou drobné rybky - mřenky, setkala jsem se i stím, že tak nazývají rybáři ančovičky - sardelky

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažené grundle grundle v troube co jsou grundle mražené grundle priprava grundlí grundle příprava priprava grundle grundle mražené ančovičky recept grungle grundle na grilu mrazene ancovicky co jsou to grundle smažené ančovičky rybičky grundle grundle cena grilované grundle ančovičky kde koupím uprava grundlí pecene grundle

Suroviny: grundle, mouka hladká, koření na ryby, olej

TopRecepty.cz

Grundle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W8oE