Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 410 kJ / 1 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,47 g |
Tuky | 108,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 6,32 g |
Sůl | 15,60 g |
Sacharidy | 8,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šátečky s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZL
Moje poznámka
Šátečky s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZL
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 59 minutami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 1 hodinou
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 2 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 3 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 4 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 4 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 4 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 5 hodinami
Tématické fráze:
šátečky z listového těsta s nivou,
listové těsto s nivou,
šátečky plněné nivou,
šátečky,
pohoštění pro návštěvu,
nivove satecky,
lístové šátečky na slano,
šátečky z listového těsta plněné nivou,
listove satecky plnene nivou,
preclíky s nivou,
nivové preclíky,
rychlé pohoštění pro návštěvu,
listové s nivou,
pohoštění pro návštěvy,
rychlé pohoštění,
recepty s nivou,
listove satcky s nivou,
šunkové šatečky,
šátečky recept,
slané pohoštění pro návštěvu
Suroviny:
těsto listové,
sýr niva,
salám šunkový,
smetana,
vejce
Komentáře (2)