Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 37 958 kJ / 9 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,50 g |
Tuky | 647,54 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 3,92 g |
Sodík | 972 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 686,60 g |
Moje poznámka
Dort pro Vojtíška - Kopretina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/60vV
Moje poznámka
Dort pro Vojtíška - Kopretina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/60vV
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 23 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 8 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 10 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 11 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 14 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 15 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 17 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 18 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 20 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
dort kopretiny,
dorty,
dorty kopretiny,
kopretiny na dort,
dort,
dort jako kopretina,
dorty recepty,
dorty od majdy,
jak udělat kopretiny na dort,
kopretiny na dortu,
dort babičce,
dorty babca eva,
sperky kopretiny,
kopretina na dort,
kopretina na dortu,
majka majda dorty,
potahovací hmota na dorty,
kopretiny na dortě,
dort s kopretiny,
kopretina na dorty
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hrubá,
voda,
ořechy,
citron,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo,
tuk hera,
rum,
hmota potahovací
Komentáře (23)