Moje poznámka
Dort - "Danečkův brouk"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko05
Moje poznámka
Dort - "Danečkův brouk"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko05
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 39 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
dort autíčko brouk,
brouci z marcipánu,
dorty pro amatéry,
brouci recepty,
dort pro amatéry,
dort s broukem,
dort,
dorty brouci,
dort brouci,
brouk z marcipánu,
tvarování dortu,
dort fotopostup,
dort autíčko marcipánový brouk fotopostup,
potahujeme dorty,
dort auticko fotopostup,
recepty pro amatéry,
protahovaci hmota na dort,
krém pod protahovací hmotu,
marcipánové autíčko na dort,
brouci recept
Suroviny:
Komentáře (19)
- Pod marcipán v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
- Krém je nejlepší máslový = nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale pozor = pudink, se musí udělat z vody.
- Pokud je z mléka stává se ,že marcipán teče.
- Dort před potažením nepotíráme velkou vrstvou krému, ale jen abychom zadělali nerovnosti a dáme ztuhnout do lednice. Teprve potom potahujeme.
- Korpus pomazaný krémem nechte v lednici tak dlouho než krém ztuhne.
- Lépe se potom potahuje, protahovací hmota po něm neklouže.
krásný dortík a jistě se Daníkovi líbil