Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 025 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,35 g |
Tuky | 54,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 3,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené hermelíny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OL
Moje poznámka
Smažené hermelíny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OL
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 17 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 5 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 7 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 9 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 9 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 10 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 10 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 13 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín recept,
smazeny hermelin,
hermelín k obědu,
smažená hermelín,
hermelin smazeny,
recept smažený hermelín,
co s hermelínem,
smažený hermelín bez obalu,
recept na smazeny hermelin,
co s hermelínem k obedu?,
bramboráčky s hermelínem,
recepty smažený hermelín,
smažený hermelín v troubě,
jak smažit hermelín,
smazene hermelin,
smaženi hermelin,
smažený hermelín jinak,
smažené hermelíny,
hermelíny,
hermelin smažená
Suroviny:
sýr hermelín,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
vejce
Komentáře (5)