Zelí do sklenic bez zavařování
Zelný salát ve sladkokyselém nálevu nesmí chybět v žádné spíži. Hodí se například jako obloha k masu. Zelí z našeho receptu je navíc snadné na přípravu a nepotřebuje tepelnou úpravu. Stačí ho nechat odležet.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 948 kJ / 3 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,84 g |
Tuky | 21,34 g |
Vláknina | 293,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81,69 g |
Sůl | 200,00 g |
Sacharidy | 480,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hodí se k teplé i studené konzumaci. Pyrosiřičitan draselný koupíte v drogerii.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2012 13:11
musím tento recept (a jemu obdobné) s pyrosiřičitanem draselným a spolarinem (a vubec, proč to ještě sladit?) ohodnotit negativně. Proč? Myslim si, že všichni víme proč. Kdo neví a bez výčitek se tímto směrem stravuje, měl by se již začít zajímat. Jak si někdo může dobrovolne znehodnocovat a ještě i doporučovat dál taková jidla. Omlouvam se moc, však je to tak. Děkuji. Vše v dobrém. Anna
16. 9. 2011 19:31
na 10kg zelí 20dkg soli.1/2balíčku kmínu.
25. 1. 2011 10:03
ale zelí...hmm...moje slabost
25. 1. 2011 08:49
25. 1. 2011 05:23
25. 1. 2011 00:04
24. 1. 2011 23:35
24. 1. 2011 22:46
24. 1. 2011 22:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 13 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 14 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 19 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 4 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 6 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 6 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 7 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 7 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 7 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Zelí používáme syrové i tepelně upravené. Můžeme ho zpracovat více způsoby, záleží na potřebném množství
Další recepty
Tématické fráze: zelí s pyrosiřičitanem nakládání zelí do sklenice zavařování kysaného zelí nakládání kysaného zelí do sklenic nakládaní zelí do sklenic nakládané zelí s pyrosiřičitanem zavařujeme zelí jak nakládat zelí nakládání zelí s pyrosiřičitanem zavařování červeného zelí nakládání zelí jak nakládat zeli do sklenic pyrosiřičitan nakládání zelí bez zavařování sterilovane zeli s pyrosiricitanem pyrosiřičitan draselný zavarovani kyseleho zeli recept na zelí s pyrosiřičitanem nakládané zelí bez zavařování zavařování
Suroviny: zelí, cibule, kmín drcený, pyrosiřičitan draselný, voda, ocet, sůl, spolarin
Zelí do sklenic bez zavařování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpll
24 názorů