Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 763 kJ / 1 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,00 g |
| Tuky | 90,00 g |
| Vláknina | 2,25 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 3,69 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
Moje poznámka
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanadské kuře
pesinova.k před 40 minutami
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 1 hodinou
Slepice na paprice
vladhn před 1 hodinou
Medovníkové koule
milhausz1984 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 1 hodinou
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 1 hodinou
Chutné vafle
GitaV před 2 hodinami
Tématické fráze:
krkovička recepty,
roláda z vepřové krkovice,
roláda z vepřové krkovičky,
vepřová roláda z krkovice,
roláda z krkovičky,
vepřové klobásy,
roláda z krkovice,
plnena veprova krkovice,
vepřové s vinnou klobásou,
recepty krkovička,
vepřová roláda s vinnou klobásou,
mnichovská klobása recept,
krkovicka recept,
vepřová roláda plněná vinnou klobásou,
mnichovská klobása,
zavitky s bilou klobasou,
roláda s vinnou klobásou,
recept krkovička,
recepty z krkovicky,
viná vinná klobása
Suroviny:
krkovička bez kosti,
slanina anglická,
klobása vinná,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
Vinnou klobásu miluju od dětství - narozdíl od mých dětí. Ale v tomto obalu ji snad zbaští...
Na slovensku si robime klasicke domace udene klobasy....raz sem mozno vlozim nas rodinny recept...