Krkovička plněná vinou klobásou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 763 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,00 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 3,69 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2010 21:54
24. 2. 2009 17:51
24. 2. 2009 17:45
Vinnou klobásu miluju od dětství - narozdíl od mých dětí. Ale v tomto obalu ji snad zbaští...
24. 2. 2009 16:57
24. 2. 2009 16:48
24. 2. 2009 16:20
24. 2. 2009 16:07
24. 2. 2009 16:00
24. 2. 2009 12:11
26. 6. 2008 08:51
26. 6. 2008 08:48
26. 6. 2008 07:15
Na slovensku si robime klasicke domace udene klobasy....raz sem mozno vlozim nas rodinny recept...
26. 6. 2008 06:41
24. 6. 2008 08:43
24. 6. 2008 08:31
a este sa opytam...vinne klobasy dostat v cechach bezne po cely rok, alebo len v zimnom obdobi?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krůtí maso: Jak je vařit a péct, aby se povedlo
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: krkovička recepty roláda z vepřové krkovice roláda z vepřové krkovičky vepřová roláda z krkovice roláda z krkovičky vepřové klobásy roláda z krkovice plnena veprova krkovice vepřové s vinnou klobásou recepty krkovička vepřová roláda s vinnou klobásou mnichovská klobása recept krkovicka recept vepřová roláda plněná vinnou klobásou mnichovská klobása zavitky s bilou klobasou roláda s vinnou klobásou recept krkovička recepty z krkovicky viná vinná klobása
Suroviny: krkovička bez kosti, slanina anglická, klobása vinná, hořčice plnotučná, sůl, pepř
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
17 názorů