Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 763 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,00 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 3,69 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
Moje poznámka
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 50 minutami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na způsob golubců
samsi před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 10 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 12 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 13 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 16 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 17 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 19 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 20 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 22 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Tématické fráze:
krkovička recepty,
roláda z vepřové krkovice,
roláda z vepřové krkovičky,
vepřová roláda z krkovice,
roláda z krkovičky,
vepřové klobásy,
roláda z krkovice,
plnena veprova krkovice,
vepřové s vinnou klobásou,
recepty krkovička,
vepřová roláda s vinnou klobásou,
mnichovská klobása recept,
krkovicka recept,
vepřová roláda plněná vinnou klobásou,
mnichovská klobása,
zavitky s bilou klobasou,
roláda s vinnou klobásou,
recept krkovička,
recepty z krkovicky,
viná vinná klobása
Suroviny:
krkovička bez kosti,
slanina anglická,
klobása vinná,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
Vinnou klobásu miluju od dětství - narozdíl od mých dětí. Ale v tomto obalu ji snad zbaští...
Na slovensku si robime klasicke domace udene klobasy....raz sem mozno vlozim nas rodinny recept...