Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Moje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Nejnovější recepty
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 2 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 6 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 9 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Houbový štrúdl
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
monika2103 před 16 minutami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 16 minutami
Švestková buchta
Geressha před 31 minutami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 1 hodinou
Dušená mrkev
Palenka před 2 hodinami
Filé smažené v troubě
Ketynna před 4 hodinami
Česneková polévka - sváteční
Kajkajak před 4 hodinami
Červená čočka s klobásou
jar.smejkal@gmail.com před 5 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 5 hodinami
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
kulisek před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na moravance,
kotlety na moravance,
vepřové na moravance,
veprové plátky na moravance,
maso na moravance,
krkovice na moravance,
kotleta na moravance,
krkovička na moravance,
kuřecí maso na moravance,
rizek na moravance,
vepřové řízky na moravance,
řízky s moravankou,
vepřové maso na zelenině moravanka,
zbylé řízky,
plecko na moravance,
kureci na moravance,
plátky na moravance,
kuřecí maso zapečené na moravance,
kuřecí řízky s moravankou,
kuřecí řízky na moravance
Suroviny:
řízek vepřový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
zelenina sterilovaná,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
já moc nemám důveru k těm zeleninkovým směskám , radej využívám přírodní, ale pak taky nemám tak dobré papání