Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Moje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Nejnovější recepty
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 38 minutami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí na medu
Přidáno před 10 hodinami
Sekaný řízek se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Ovesné sušenky s jablkem a ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Rýžový nákyp
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svatomartinské rohlíčky s náplní z ořechů
Strdada před 10 minutami
Lahodné dušené hlávkové zelí
Svally_Krakonos před 22 minutami
Lahodné kuře pečené v marinádě
Svally_Krakonos před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
evik_svistik před 2 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
Tami8254 před 2 hodinami
Zeleninová polévka s bylinkovou vaječnou jíškou
Tami8254 před 2 hodinami
Gulášová polévka
JanaPav před 3 hodinami
Dvanáctihodinová kachna
Jitka007 před 8 hodinami
Kuřecí přírodní plátek na kmínu
wimra před 13 hodinami
Hrníčkové mini bábovky
Topmnam před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na moravance,
kotlety na moravance,
vepřové na moravance,
veprové plátky na moravance,
maso na moravance,
krkovice na moravance,
kotleta na moravance,
krkovička na moravance,
kuřecí maso na moravance,
rizek na moravance,
vepřové řízky na moravance,
řízky s moravankou,
vepřové maso na zelenině moravanka,
zbylé řízky,
plecko na moravance,
kureci na moravance,
plátky na moravance,
kuřecí maso zapečené na moravance,
kuřecí řízky s moravankou,
kuřecí řízky na moravance
Suroviny:
řízek vepřový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
zelenina sterilovaná,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
já moc nemám důveru k těm zeleninkovým směskám , radej využívám přírodní, ale pak taky nemám tak dobré papání