Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 810 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,04 g |
Tuky | 26,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské kotlety II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymZ6
Moje poznámka
Ďábelské kotlety II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymZ6
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské kotlety,
ďábelská kotleta,
kotleta recepty,
kotleta recept,
ďábelské kotlety recept,
ďábelské kotleta,
co uvarit s kotlety,
recept na ďábelské kotlety,
ďábelské kotlety ii,
co uvařit z vepřové kotlety,
dabelsky kotlet,
kotlety na kečupu,
kotleta,
dabelska vepřova kotleta,
kotlety recept,
kotleta selátko,
jánošíkův šleh,
recept ďábelské kotlety,
kotlety dabelské,
dabelsky platek
Suroviny:
kotleta,
hořčice plnotučná,
vejce,
kečup ostrý,
šunka,
sýr,
tuk
Komentáře (5)
Použila jsem krkovičku a kečupu dala jen velmi málo, manžel ho nemá rád, a také jsem maso nejdřív opekla, ale jinak jsem postup i suroviny dodržela, takže můžu poslat bodíka