Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Peřinková buchta s pudinkem

Nadýchaná jako peřinka, přesně taková je tato pudinková buchta. Přestože může působit příliš obyčejně, po prvním ochutnání změníte názor. Pudink dodává celému moučníku perfektní vláčnost a zakysaná smetana ho skvěle osvěží.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

2. 7. 2008 08:13

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie15 818 kJ / 3 781 kcal
Bílkoviny92,04 g
Tuky149,48 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 924 mg
Sůl2,80 g
Sacharidy513,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jessička Kopecká

12. 2. 2011 19:41

Buchta je moc a moc dobrá.Ja Jsem přišla z venku a najednou jsem vikulyla:-O :-K:yes: a mamka pekla buchtu:-!topreceptywww.toprecepty.cz

fraudidi fraudidi

28. 1. 2011 15:28

moje nejmilovanější,nejjednodušší, nejchutnější, bodík je jasností :-D:-K

ha.ha.1

30. 8. 2010 21:47

Ahojky:-)tak už jsem na plechu,ale bojím se,bojím,co ze mně zbude:-O.Moc děkuji za receptík.Boďásek už letííííí:-K

lordoba

13. 7. 2010 19:30

Báječná buchta!!!! Dávám za 1.

christine

1. 7. 2010 18:03

akorat buchtu pecu, tak jsem zvedava jak to dopadne :D

Jirka

26. 10. 2009 17:02

Luxusní buchta, všem doporučuju:-))

Gabina

8. 10. 2009 13:37

Adíísku, už máš asi upečeno, ale já bych místo smetany na šlehání volila jogurt, když nemáš zakysanku. Šlehačka by se celá vsákla do těsta, jako např. u řezů Raffaelo, kdežto tady ti ta zakysanka udělá takový krém, který zůstane na povrchu.
Teď koukám, že je to mezi sladkými jídly, nemělo by to být mezi moučníky :-?

adííísek

2. 10. 2009 14:45

...zrovna jsem ji dala do trouby, tak se nechám překvapit :-D...ale to těsto se mi zdálo hodně hustý, skoro neteklo, a dala jsem vanilkový a karamelový puding...dá se smetana na šlehání taky použít místo zakysané? mám doma jen na šlehání..:-8

monika

21. 8. 2009 20:56

ahojky všem,tuto buchtu dělám nejraději a taky ji jím nejraději přidávám namleté oříšky pa Monika:yes::-);-)

Deirdre1

7. 10. 2008 19:28

Je to ňamka. Připojuji se k hodnocení 1.

Hella Hella (moderátorka)

6. 7. 2008 23:40

Používám puding odlišné barvy (čokoládový, nebo dělám těsto tmavé a pak dávám vanilkový). Navrch používám jen jednu zakysanou smetanu. Přidávám foto ;-) a dávám 1.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pudinková buchta na plech buchta pudinková buchta rychlá buchta s pudinkem buchty recepty tvarohová buchta s pudinkem vynikající buchty na plech peřinková buchta se zakysanou smetanou buchta s pudingem buchta s pudinkem a zakysanou smetanou tvarohovo pudinková buchta recepty na buchty perinova buchta pudinková buchta s tvarohem buchta bez vajec recepty s pudinkem buchta z pekla peřinová buchta s tvarohem buchta s malinami ananasová buchta s pudinkem

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, vejce, olej, prášek do pečiva, pudink vanilkový, mléko, cukr krupice, smetana zakysaná, cukr skořice, strouhanka

TopRecepty.cz

Peřinková buchta s pudinkem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BDo