Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy s černým rybízem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 4. 2011 17:12

Suroviny

Porce: 1 veľký plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 135 kJ / 4 812 kcal
Bílkoviny75,45 g
Tuky187,59 g
Vláknina44,10 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 825 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy683,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Klara Klara

29. 6. 2011 20:16

Karolina:som rada, že sa to podarilo /aj keď sa na tom nemá čo pokaziť/ a hlavne, že to chutí.:-p

Karolina

29. 6. 2011 19:50

Klara:Super, dekuji, uz jsem to dopekla a je vyborny!!! ja jsem laik, tak se ptam radeji na vsechno :-):yes:

Klara Klara

29. 6. 2011 15:28

Karolina:to sa už dá vidieť, hlavne na okrajoch plechu, stred je ešte na hmat dosť mäkký, aj tým, že je na ňom to ovocie. Pečiem pri 200°C cca 20-25 min. potom vyberiem plech a natriem penu, stiahnem na 180°C a pečiem do zružovenia peny.

Karolina

29. 6. 2011 11:56

Prosim, co je to do poloupeceni?? jak dlouho asi? dekujiiii

Dana Churanova

17. 4. 2011 19:31

:yes:+1

Jenny

17. 4. 2011 18:46

už aby byl rybízek...:yes:+:yes:

Klara Klara

17. 4. 2011 18:20

zizala:Jarka, určite, veď ho scedíš. Je neskutočne dobrý, vyskúšajte

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2011 18:19

:-p:yes:

eva hubova eva hubova

17. 4. 2011 18:10

:-p:-p:yes:+6

zizala zizala

17. 4. 2011 18:08

Klárko, já už mám jen kompotovaný, ale ten by taky mohl být, ne?

maiva maiva

17. 4. 2011 17:33

Klári, pěkné řezy:-p:yes: a černý rybíz je doma:yes:

rebeka rebeka

17. 4. 2011 17:33

Klara::-K já si budu muset počkat do léta,mrazené už sa minuly:-8:-D,já ho má táák ráda:-p:-p:yes:

lovie::-K

děkuji holky..já si to myslela,ale jistota je...;-):-D:-D:yes:

Klara Klara

17. 4. 2011 17:31

rebeka:Rebi, Palmarin je maslo na pečenie, napr. Hera, Palmela. Ja som teraz robila už druhú nedeľu zo zmrazených.

lovie

17. 4. 2011 17:31

rebeka: Palmarín je rostlinný tuk na pečení...něco jako naše Hera ;-)

rebeka rebeka

17. 4. 2011 17:23

netuším,co je Palmarín:-O ale černý rybíz mám moc ráda a jestli ho bude tolik,co vloni,tak už se těším;-):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: řez černého rybízu co je palmarín moučník s černým rybízem recepty s cernym rybizem černý rybíz řez co s černým rybízem s černým rybízem řezy z černého rybízu moučníky s rybízem pečení s černým rybízem co s rybizem moučníky s černým rybízem moučník z černého rybízu palmarín koláč s černým rybízem co je to palmarín moučník s rybízem recepty s rybízem černý rybízový recepty řezy táč s černým rybízem

Suroviny: tuk palmarín na pečení, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, kůra citronová, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mléko, rybíz černý, bílek, cukr krupice, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Řezy s černým rybízem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZwk