Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halibut v bylinkách

Halibut je platýz, který má bílé maso s vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků. V bylinkové marinádě s česnekem chutná naprosto dokonale. Překvapte své blízké výborným a jednoduchým jídlem.

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba na odležení 2 hodiny

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba na odležení 2 hodiny)

24. 4. 2011 12:40

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 277 kJ / 305 kcal
Bílkoviny1,12 g
Tuky29,49 g
Vláknina3,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiroval mne pořad "Jste to, co jíte", kde podobně upravovali štiku. Halibut a jak jsem byla poučena vlastně platýz, je prozatím asi nejlepší ryba, jakou jsem kdy upravovala. Je krásně šťavnatá a milovníci ryb si příjdou na své, ať už si ji upraví jakkoliv podle svého.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

24. 4. 2011 20:58

Platýze znám chvilku, ale úplně mi učaroval...skvělá ryba a Jano, s bylinkami musí být perfektní. :yes:

--ReNi--

24. 4. 2011 20:26

wau:-8co víc dodat!:yes:

eva hubova eva hubova

24. 4. 2011 19:07

Není co dodat:-p:-p:yes:+11

spagetka spagetka

24. 4. 2011 19:07

:-p:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

24. 4. 2011 18:37

Davám bodíka, halibuta , to bych si dala ,jo to je pěkná změna od pangasia , namka, :-K:-K:yes:

rebeka rebeka

24. 4. 2011 17:40

fešácká rybička v mňamósní marinádě,inspirativně žravé foto:-p;-):-D:-D:-D:yes::-K

ivulinka ivulinka

24. 4. 2011 17:04

Jani, to muselo být dobré a chutné:yes:

srettka

24. 4. 2011 16:54

krásná rybenka,hmm,ochutnala bych z fleku:-p:yes:

Colombo65 Colombo65

24. 4. 2011 16:53

... ejhle jak se rybka povedla :-O Velmi pěkně i pózuje na fotkách ;-);-);-)

majda 2

24. 4. 2011 14:59

To bych si dala,vypadá to krásně!:yes::-p

Masula Masula

24. 4. 2011 14:06

Halibit super raba,taky bych si dala:yes::-K

tejaja tejaja

24. 4. 2011 13:23

Každá rybička je super :yes: :-p + 2

isindy isindy

24. 4. 2011 13:14

paltýzek jak malovaný :-p, musím po něm kouknout, už jsem těch pangasů přesycená :-8
marináda se mi moc líbí, máš ode mne za 1* ;-):-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halibut ryba příprava halibuta ryba halibut ryba halibud halibut příprava úprava halibuta ryby halibut halibut foto príprava ryby halibut ryba halibut recept ryba halibut recepty halibut na másle foto ryba halibud halibut platýz halibut filet recept halibut ryba recept recept na rybu halibut recepty ryby halibut platýz na bylinkách halabout

Suroviny: halibut, citron, olej olivový, bazalka čerstvá, majoránka čerstvá, koření oregáno čerstvé, petrželka zelená, libeček, sůl, česnek, máslo

TopRecepty.cz

Halibut v bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2gVJ