Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřenky

V jednoduchosti je krása. Možná i proto jsou vepřenky z mletého masa dnes už známou klasikou české kuchyně. Pikantně ochucené, dozlatova osmažené placičky z mletého masa budou vynikající s hořčicí a čerstvou cibulí. Jako příloha je k nim nejlepší bramborová kaše.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

27. 4. 2011 14:46

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 929 kJ / 939 kcal
Bílkoviny109,00 g
Tuky27,95 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,46 g
Sacharidy60,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2011 15:05

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vepřenky z mletého masa vepřenky s cibulí vepřenky s cibulí a hořčicí vepřenky jak udělat čevabčiči maminčiny recepty mleté vepřenky veprove veprenky recepty z mletého masa veprenky jak udělat vepřenky vepřenky s cibulí recept vepřenky-recept pikantní vepřenky maso na vepřenky vaření vepřenky recept na vepřové vepřenky recepty-veprenky mleté maso vepřenky vepřenky s hořčicí vpřenky nejlepší vepřenky

Suroviny: maso vepřové mleté, rohlík, mléko, pepř mletý, sůl, paprika čerstvá červená, paprika sušená pálivá, cibule, hořčice plnotučná, olej

TopRecepty.cz

Vepřenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QN97