Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček na čínsky způsob

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 7. 2008 06:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 543 kJ / 1 803 kcal
Bílkoviny96,41 g
Tuky149,16 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 4,18 g
Sůl9,64 g
Sacharidy11,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2008 14:15

Svetlana-ty, jsem se tak smála, až mi zaskočilo!:-)):-D:-))Achaláj, machaláj-fuk a kalorie jsou pryč!:-D

Svetlana Svetlana

26. 11. 2008 14:13

...holky, nebojte se...VŠECHNO je dietní a bezcholesterolové, když talířek s jídlem hezky vezmete, třikrát fouknete do jídla a řeknete "běž cholesterolu pryč!!!"...chce to vyfoukat pryč cholesterol a kalorie...no - takové jednoduché...:-D:-D

spagetka spagetka

26. 11. 2008 14:10

Jani, to mi povídej ;-) a diety tak :-((. Ale tejaja nám slíbila dietu a pokud bude jako ostatní recepty, tak už se těším ;-):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2008 14:00

Gabino, díky, kdybych se pořádně podívala, viděla bych to sama, že? Je to na obrázku, ale asi jsem koukala na něj, tak nějak přez něj. Já vždycky u tejajiných receptů tak slintám, že ani nevidím, víš!:-D:-)):-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2008 13:58

spagetko, to taky asi nebude moc dietní, co?:-D A proč vždycky ty nedietní věci jsou tak dobréééééé:-*

spagetka spagetka

26. 11. 2008 13:26

moc dobré. :yes:

Gabina

26. 11. 2008 12:06

Koukala jsem na jiné stránky, kde má tejaja tento recept a píše, že vejce se dává vařit celé. Rozkrájí si ho na talíři každý sám ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2008 10:45

Terezko, nějak nevím, koukám na ten obrázek-ty vajíčka celé?Nebo nastrouhat?:-O

vybusna vybusna

21. 9. 2008 20:19

jana a co k tomu salatu prihodit udene maso, bezne k zemiakovemu salatu davam aj sekanu

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2008 20:02

Jajajaj Terezko,to vypadá dobře!!!:-p ale já hledám na zítra něco k bramborovému salátu,dneska řízky a na zítra musím něco vymyslet!:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládání masa na uzení nakládání a uzení masa nakládání masa na gril nakládání masa na čínu čína z bůčku bůček recepty na cholesterol nakládání uzeného masa bůček na asijský způsob nakládání bůčku nakládání vepřového masa na uzení thajský bůček jak upravit buček bezcholesterolové recepty recept na nakládání masa na uzení bůček recept jak uvarit bucek uzení masa nakládání nakládání bůčku na uzení vepřové maso obrazky

Suroviny: vejce, bůček, omáčka sojová, víno, voda, cukr, sůl, chilli paprika čerstvá

TopRecepty.cz

Bůček na čínsky způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jGy