Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní králík

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 105 min

135 min (30 min příprava + 105 min tepelná úprava)

8. 5. 2011 12:41

Suroviny

Porce: recept je na jednoho králíka, takže asi 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 819 kJ / 2 108 kcal
Bílkoviny13,86 g
Tuky206,30 g
Vláknina24,69 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 2,37 g
Sůl5,91 g
Sacharidy44,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

NStefancinova

28. 8. 2013 10:35

berta:Moc se omlouvám že jsem recept nerozepsala , takže koření dávám od oka. Asi vrchovatou lžičku papriky a taky vrchovatou lžičku drceného kmínu, půl lžičky pepře. Doufám že to takhle bude stačit.:-))

berta

28. 8. 2013 10:16

Tak jsem to zkusil uvařit.Dělám to po prvé a nevím jak to dopadne.Jsem sám a moc velký kuchař nejsem,na králíka v marinádě jsem si netrouf.Ještě bych poprosil pro nás neumělce,o rozpis dávek,třeba např.jedna lžička papriky ,na špičku lžičky pepř a podobně ,jak to udávají i v jiných receptech.JÁ VÍM ,ŽE VĚTŠINATO UŽ ZNÁ,ALE KDYŽ ZAČÍNÁTE JE KAŽDÁ RADA DRAHA.Děkuji za nápad a přeji hodně úspěchů.Berta.

BILKOVAI BILKOVAI

11. 8. 2013 19:52

Nadi, děkuji moc moc moc za recept. Králíček je de luxe a ten sosík...hmmmmm:-*::-p Moc jsme si pochutnali a takto budeme králíčka připravovat častěji.:-K Přidala jsem foto, jako důkaz.;-)

NStefancinova

9. 5. 2011 12:40

srettka:každý šťouchané brambory zná,ale moje babička mě poradila když vřím brambory abych do vody přidala trochu mléka ( hlavně do starých bram.)jsou o mnoho chutnější. Já už jsem taky babča tak mi věřte že ty bram. takhle vařím už dlouho.:-))

srettka

9. 5. 2011 08:28

hmmmm a ty šťouchané brambůrky,mňam:-p:yes: ještě že my kupujem domácí ušáčky, ty v obchodě opravdu vypadají vychrtle:-S

NStefancinova

8. 5. 2011 15:57

Bibinka:Je mi to líto,vím že s obchodu jsou nic moc!!!Já je chovám sama,mám tu možnost:-)

Bibinka Bibinka

8. 5. 2011 13:34

Naďo, píši to tu pokaždé, když je tu recept z králíka-kde toho ušáka sehnat, když ten kupovanej je jako by prošel Mathausenem:-? Stejně ti dávám 2. bod, jelikož to musí být dobré:yes: Králík+hodně cibule dělám také a patří to k sobě:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2011 12:46

Díky za další super recept na králíka!:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní králík kralik recepty pikantní pečený králik příprava králíka recepty z králíka králík recept recept na kralika recepty na králíka předek z králíka předek králíka kralik pikantní králik předek recepty na přípravu králíka recepty králík předek recept na pikantního králíka králík předek recept recept kralik recept na přípravu králíka predek z kralika recept pikantní králík recept

Suroviny: maso králičí, slanina, česnek, cibule, máslo, masox, kmín drcený, pepř, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Pikantní králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gxAZ