Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celero-zázvorové hovězí na smetaně

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 5. 2011 17:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 465 kJ / 828 kcal
Bílkoviny121,19 g
Tuky22,96 g
Vláknina18,72 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 729 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy28,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

omlouvám se za ty neestetické masové pahýlky na okrajích plátků...sem si toho nevšimla:-/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaR. HankaR.

18. 2. 2017 15:25

Vynikající recept. U nás se vařilo v pomalém hrnci.:yes:

Dana61

9. 5. 2011 10:59

Sretko - tak takovou dobrotu určitě také můžeme:yes::-D

spagetka spagetka

8. 5. 2011 22:43

:-p:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

8. 5. 2011 20:52

Taky jsem, jako Bibinka, dělala hovězí na zázvoru i na celeru, ale spojit to mě nenapadlo. Až si rodinka poručí omáčku a hovězí, Tvůj recept čeká na realizaci ;-)

Eliza Eliza

8. 5. 2011 19:46

Pahýlů bych si ani nevšimla, protože jídlo vypadá vynikajícně...:-p:yes: Bodík letí i bez zkoušení...:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2011 18:56

To nemá chybu,:-* ten zázvor v tom, to musí být super majda!!:-p A to rajče s bodlinkama, to je fakt vychytávka!! ještě že vás tady mám!!!:-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 5. 2011 18:45

Také mám všude zázvor, celer, nebo hlívu a tak se mi sbíhají sliny,:-p kdyby to šlo, tak zaplnim Ti to vše dnes jen bodama na maximum, krásné a asi mooc dobré:yes::yes::yes::yes::yes::yes:;-):-):-K

rebeka rebeka

8. 5. 2011 18:38

toť je fešácká kravka,byť s pahýlkama:-D:-D:-D:yes::yes:
myslím,že i gnocchi by tomu slušely;-):-D:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 5. 2011 18:38

To je moc krásný receptík;-):yes:+1

mirca75 mirca75

8. 5. 2011 18:20

Srettko:-) typický mužský...;-). Děkuju:-K.

srettka

8. 5. 2011 18:18

mirca75:tak je to 31% ke šlehání;-)tu přivezl tatík, já chtěla dělat nesmetanovou, ale on tam to vemínko prostě v tý omáčce chtěl:-p

Bibinka Bibinka

8. 5. 2011 18:05

Srettko, paráda:yes:já dělám buď na zázvoru a nebo na celeru a protože mám obě suroviny moc ráda, musím je vyzkoušet dohromady, to mě ještě nenapadlo;-) Jasnej 3.bod:yes:

mirca75 mirca75

8. 5. 2011 18:01

Srettko:-) u mě za druhý bod. Kombinace celeru a mnou tolik milovaného zázvoru, nemůže být jiná než vynikající. Jen se zeptám - smetanu asi myslíš sladkou, ale jakou - na vaření, nebo 30%?
Dočetla jsem poznámku - beru porci i s pahýlama...;-):-D.

Lena_H

8. 5. 2011 17:53

Dost lákavé ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na smetaně hovězí vemínko recepty hovezi veminko hovězí vemínko recept hovězí kříž hovězí z kříže hovězí přední na smetaně hovězí na smetaně,zázvoru hovězí přední recepty zázvor a svíčková hovězí maso recepty hovězí na zázvoru hovezi maso na zazvoru recepty hovezí na divoko hovězí maso přední recepty hovězí přední na celeru a zázvoru hovězí se zázvorem kalíšek smetany recepty z veminka hovezi na zazvoru se smetanou

Suroviny: svíčková falešná, zázvor čerstvý, celer, hořčice plnotučná, pepř, sůl, olej, máslo, cibule, bujón hovězí, solamyl, smetana

TopRecepty.cz

Celero-zázvorové hovězí na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rEPB