Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 244 kJ / 775 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,62 g | 
| Tuky | 78,24 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 242 mg | 
| Sodík | 13 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 13,36 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Cibuli zpěníme na másle, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, (mleté maso) přidáme kečup, rajčatové protlaky, nové koření, pepř celý, bobkový list, špetku tymiánu.
	Krok 2: Povaříme, dochutíme citronem a sladíme cukrem podle chuti, diabetici umělým sladidlem.
Zveřejněno 28. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rajská rajda rajčatová omáčka každý jí říká jinak :)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7x2
Moje poznámka
					
				
Rajská rajda rajčatová omáčka každý jí říká jinak :)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7x2
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							rajská omáčka z rajčatoveho pyre, 
						
						
							rajska omacka z pyre, 
						
						
							rajská omáčka s protlakem, 
						
						
							rajská omáčka s masovými kuličkami video, 
						
						
							rajčatove pyre zavařování, 
						
						
							rajská omáčka s kečupem, 
						
						
							rajská omáčka z kecupu, 
						
						
							rajčatová pasta, 
						
						
							rajčatová pasta na pizzu, 
						
						
							rajčatová omáčka z protlaku, 
						
						
							omacky pro diabetiky, 
						
						
							rajská omáčka pro diabetiky, 
						
						
							rajčatová omáčka z kečupu, 
						
						
							rajská omáčka recept, 
						
						
							rajská z rajčatového pyré, 
						
						
							rajská omáčka video, 
						
						
							rajska  omacka s protlakem, 
						
						
							rajská omačka z rajčat-video, 
						
						
							rajčatová omáčka zavařování, 
						
						
							kvalitni rajska omacka
						
					
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř, 
						
						
							tymián, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							cukr, 
						
						
							voda, 
						
						
							maso hovězí, 
						
						
							voda
						
					
	
			
	
	
Komentáře (11)
Z koření vynechávám tymián a přidávám kousek skořice.
Ja som len chcela povedať, že vôbec to nemusí byť zlé, záleží na tom, kde sa ako robí, všade je to inak.
A keďže aj polievka, aj omáčka sa robia sladené, žiadny vývar, ale voda. Sladí sa cukrom, a poviem ti, že by si si pochutnala.
http://www.toprecepty.cz/recept/2613-plnene-paprik...
Všade sa varí inak, a neznamená to, že to musí byť horšie alebo lepšie, je to proste iné.
Podle tohoto receptu bych si nepochutnala a rozhodně bych rajskou takhle nevařila, bylo by mi líto strávníků i surovin