Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vlhčený řez

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 6. 2011 19:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 584 kJ / 2 769 kcal
Bílkoviny58,78 g
Tuky199,07 g
Vláknina2,31 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 641 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy184,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera po ranní jsem musela vymyslet nějakou fofrovku k snídani a moc fantazie po hnusné šichtě mi teda nezbylo. Ale dneska je přes půl formy fuč, takže u mě dobrý ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

8. 6. 2011 14:41

Nadja:že bych je rozmazlovala??:-O budu o tom přemýšlet.....bzzzzzzzzzz.....zítra bude jen topinka na sucho,sypaná cukrem...umělym:-))
1.)korpus propíchat ještě teplý
2.) krém jsem si vyndala večer a nechala ho povolit v lednici;-)
a děkuji tímto za 21bod:-K

srettka

8. 6. 2011 14:26

jejda neblbněte:-8 tohle byla fakt jen fofrovka, umíchat, nalít, napatlat a šup do lednice:-8

Nadja Nadja

8. 6. 2011 13:50

:-S:-p Tak toto k snídani? Nerozmazluješ si rodinku až přespříliš? Když se o tom ostatní dozví, nebude s nimi k vydržení!!!
To je přímo skvost na hodobóžový stůl. :-p:-)):-D
:-S:-S:-S A mám, prosím, ještě dotazy:
1/ Upečený korpus propícháme....... - ještě teplý nebo vychladlý?:-?
2/ Za jak dlouho asi po vyndání z mrazáku je krém použitelný?
:yes:+21.:yes:

Pajaska Pajaska

8. 6. 2011 11:18

Teda takovou fofr snídani?:-O Si vůbec nežijete špatně,taky bych si kousek dala.;-):-KKaramel anoooo.:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

8. 6. 2011 11:16

Že fofrovka, ty fialka jedna skromná! :yes:

Pajaja

8. 6. 2011 10:54

srettko, tak po hnusný šichtě skvělá fofrovka, to se musí nechat! :-)):yes:+

Andula

8. 6. 2011 10:21

Tak tohle znam z detstvi, rikavalo se mu ŽIZNIVÁ ABATYŠE. Akorat misto smetany tam bylo cely litr mleka a nahore vynilkovy krem bez masla, ale udelany z domacich zloutku. Vrsek byl posypany mletymi orechy. Mnam :-p:-p:-p:yes:

mischelinka mischelinka

8. 6. 2011 07:09

Takový luxus k snídani:-?:-p:yes:+15

Daniella O. Daniella O.

7. 6. 2011 22:13

Tady je vse, co nam chutna....:yes::yes::yes:. Posilam obrovskeho bodika predem :-K.

maris maris

7. 6. 2011 22:06

Tak to mi nějak ušlo, ale jako u spagetky - to rodina nesmí vidět ani náhodou, o takový dort bych se pokusila možná tak na Boží hod:-O:yes::-))+

spagetka spagetka

7. 6. 2011 22:02

to chceš říct, že tohle děláš k snídani? :-O:-O:-O, ještěže to nevidí ten můj, to by bylo keců, jak se jindde staraj ženušky o blaho svých nejbližších :-(;-):-D:yes::yes:

maiva maiva

7. 6. 2011 21:19

Sretti:-p:yes:pěkný fofr+;-)ráda jsem se poučila o zamražení krému:-Oto jsem nikdy nezkoušela:-D

pipre pipre

7. 6. 2011 20:44

:yes::yes:+10

Colombo65 Colombo65

7. 6. 2011 20:19

Brutální nádhera - popíjím kávu a najednou taková dobrota;-);-);-) Krásné foto:-K

srettka

7. 6. 2011 20:15

Sodovka:nezdrcnul, a kdyby chtěl,tak zašlehat lžíci rozpuštěného stopro tuku a mělo by to být v cajku;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: luxus řez zamrazení máslového krému vitacitový zákusek vlhčení korpusů kardinálovy řezy recept řezy s máslový krém řez zamrazeni krém zamrazení šlehačky vlhčený korpus zamrazeni kremu krém do mrazáku vlhceni dortu vlhčení korpusu dortu máslový krém nezdrcnul krém z topingu jak udělat krém aby se mi nezdrcnul pudinkové řezy s oky dorty podkova k zlaté svatbě korpus na řezy

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, cukr krupice, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr krupice, cukr moučkový, čokoláda

TopRecepty.cz

Vlhčený řez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgm4