Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 476 kJ / 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypOz
Moje poznámka
Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypOz
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 36 minutami
Vánoční oplatky
Přidáno před 17 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 19 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 43 minutami
Vánoční cukroví
fragolina před 6 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 10 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 11 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 12 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 12 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 12 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí steak,
hovězí stek,
hovězí na červeném víně,
steak na vine,
hovězí zadní na červeném víně,
hovězí steak s cibulí,
hovězí steak recept,
maso s šalotkou,
hovězí na portském víně,
jak udělat hovězí steak,
jak pěstovat šalotku,
smazeny hovezi steak,
hovezinsteak s cibuli,
hovezi zadni na vine,
hovězí na portském,
hovězí na víně se šalotkami,
maso na portském červeném víně,
karbanatek se salotkou,
hovězí steak zapečený,
maso se šalotkou
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule šalotka,
máslo,
víno červené suché,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)