Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 476 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je dle francouzského kuchaře Bordignon. Podáváme s čím je libo. Já použila malé celozrnné bagetky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 7. 2011 23:37
13. 7. 2011 20:14
13. 7. 2011 17:17
13. 7. 2011 16:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 7 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 5 minutami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 26 minutami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 48 minutami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 3 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: hovězí steak hovězí stek hovězí na červeném víně steak na vine hovězí zadní na červeném víně hovězí steak s cibulí hovězí steak recept maso s šalotkou hovězí na portském víně jak udělat hovězí steak jak pěstovat šalotku smazeny hovezi steak hovezinsteak s cibuli hovezi zadni na vine hovězí na portském hovězí na víně se šalotkami maso na portském červeném víně karbanatek se salotkou hovězí steak zapečený maso se šalotkou
Suroviny: hovězí zadní, cibule šalotka, máslo, víno červené suché, sůl, pepř, olej
Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypOz
4 názory