Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 502 kJ / 3 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,74 g |
Tuky | 93,37 g |
Vláknina | 24,25 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 669,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník v bábovkové formě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk04
Moje poznámka
Perník v bábovkové formě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk04
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 6 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 6 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 6 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 22 minutami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 24 minutami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 1 hodinou
Cikánské cukroví
Annnn před 2 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 2 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 2 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 3 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 3 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
perník recept,
hrnkovy pernik,
recept na perník,
čím vysypat formu,
recepty na perník,
hrnková kuchařka,
hrnková perníková bábovka,
hrnkova pernik,
perník bez mléka,
recepty perník,
pernik recepty,
pernik,
perník hrnkový,
recept-pernik,
pudinková buchta hrnkova,
pudinková bábovka hrnková,
teflonová bábovka,
časopis žena a kuchyně,
perníková bábovka,
recept na hrnkovou bábovku
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
cukr písek,
mouka hladká,
olej,
vejce,
prášek do perníku,
prášek do pečiva,
kakao,
kokos,
zavařenina,
poleva
Komentáře (7)