Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frikadelky se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAEX
Moje poznámka
Frikadelky se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAEX
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 34 minutami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na kmíně z pomalého hrnce
radekfiala před 46 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
LuciLucie před 1 hodinou
Kuře pečené v zelenině
trepka před 2 hodinami
Moje řízky naruby
Pecula před 3 hodinami
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 11 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 11 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 13 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 13 hodinami
Tématické fráze:
frikadelky,
hovězí frikadelky,
vepřové frikadelky,
frikadeli,
co jsou frikadelky,
špecle se zampionovou omackou,
karbanátky se smetanovou omačkou a žampiony,
frikadelky z hovězího masa,
karbanátky s žampionovou omáčkou,
špecle s žampionovou omáčkou,
hovězí karbenátky s žampionovou omáčka,
hovězí se smetanovou žampionovou omáčkou,
masové frikadelky,
hovězí maso s žampionovou omáčkou,
karbanatky s omačkou se žampiony,
hovězí fritadelky,
mleté maso se žampionovou omáčkou,
frikadelky vepřové,
špecle se zampionovou omáčka,
frikadelky na žampionech
Suroviny:
vejce,
cibule,
houska,
mléko,
česnek,
ořech muškátový,
pepř,
sůl,
cibule,
žampiony sterilované,
okurky sterilované,
kopr,
smetana sladká,
hořčice dijonská,
víno bílé,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
recept taky za 1