Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 109 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,06 g |
Tuky | 62,88 g |
Vláknina | 23,35 g |
Cholesterol | 451 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,67 g |
Sacharidy | 105,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KA4Y
Moje poznámka
Vepřová pečeně pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KA4Y
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 18 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 26 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 38 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 43 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
vaříme pro diabetiky recepty,
recepty pro diabetiky,
super jídlo pro diabetiky,
oběd pro diabetika,
jídlo pro diabetiky,
obědy pro diabetiky,
recepty pro diabetika,
dietní vepřová pečeně,
vaříme pro diabetiky,
co vařit pro diabetiky,
oběd pro diabetiky,
večeře pro diabetika,
večeře pro diabetiky,
knedlíky pro diabetiky,
jak vařit pro diabetiky,
vepřová pečeně,
co vařit diabetikovi,
diabetik,
jídla pro diabetiky,
vepřová pečeně recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
kmín celý,
česnek,
brambory,
sůl,
mouka hrubá,
vejce,
zelí kysané,
sůl,
tuk,
cibule,
brambory,
sladidlo umělé
Komentáře (25)
Jenže, co to je platné, když já si ve slevě koupím čokoládu Milka, neschovám ji a pak nevidím ani kostičku
Jinak jo, to je jasný, proto diabetolog ušije dietu každému na míru.
Ještě k DIA výrobkům. U nás zásadně ne!! Cukry v nich jsou nahrazovány tuky a to je taky na prd
Aspoň u nás to tak máme. Jo že má "lepšejší" polovička to silně nedodržuje, neb nad rámec mnou připravené diety si značně "přilepšuje" je věc jiná.
http://clupmi.blog.cz
Pokud měl ale cukr takový, jak píšeš, tak je to určitě v pohodě. Skoro teda. Zkus místo té hrubé mouky použít špaldovku nebo pohankovou mouku. To je jen můj názor, ne výhrada vůči receptu
jo a ještě něco - Jani, ať si Láďa změří cukr i před jídlem a zapíše a pak po jídle, ten rozdíl je významný i pro diabetologa