Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra s houbami a petrželkou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 8. 2011 17:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 835 kJ / 678 kcal
Bílkoviny99,80 g
Tuky13,89 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 499 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy36,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Houby používám svoje, dušené ve vlastní šťávě a zavařené.

Vodou podléváme podle potřeby, raději méně, trošku navíc můžeme dolít vždycky. Šťáva není řídká, i když ji vlastně nezahušťujeme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Geryyy Geryyy

17. 9. 2022 13:41

Tak uvařeno, dala jsem čerstvé houby a čerstvý libecek, a vývar z masoxu protože jsem neměla wochester. :-8
Moc dobré.
Šťáva se vyvařia a bylo to pořádně hustý :yes:

janatka janatka

9. 3. 2016 12:06

Pro manžela k dnešnímu obědu, to si pošmákne, jsou moc dobrá;-) Koukám, že tu fotku mám nějakou tmavou:-O.

Eliza Eliza

22. 8. 2011 20:33

Nádherné obrázky...škoda, že mi ta játra nějak nepřirostla k chuťovým buňkám, protože to vypadá opravdu náramně.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 8. 2011 20:31

No, nevzpomenu si, jestli jsem játra taky někdy dělala na houbách. Já ji můžu na všechny způsoby a tahle nebude výjimkou:-p

Jikotka Jikotka

22. 8. 2011 20:16

Výborný nápad...také mám raději drůbeží játra,ale vyzkouším,s hobami to je jistě dobré...:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 8. 2011 20:08

Jo, játra, všechna, co jsou, ty mám moc ráda, to já dávám často, jak doma, tak i sem, pořád pěkný a stálý zdroj vsech možných druhů receptu a napadů:-K:yes::-p:yes::yes:

mysulka mysulka

22. 8. 2011 19:00

:-p to musí být dobrota:yes::-K

Colombo65 Colombo65

22. 8. 2011 18:50

Krásné :)

Iriska Iriska

22. 8. 2011 18:45

Dala bych si. Jojo, dala :yes::yes:+

srettka

22. 8. 2011 18:34

vypada to velmi dobre:-pjen si tam s prominutim predstavuju jatyrka kureci,mam je radsi:-8

spagetka spagetka

22. 8. 2011 18:14

Cathleen, hodně podobně dělám, ale hááádej, co tam ještě přidávám a je to božíí :-*:-*;-):-p:-D:-D:-D (správně, libeček):yes::yes::yes:

jirholu jirholu

22. 8. 2011 17:57

Zajímavá kombinace jater a hub :-O , ale určitě je to pochoutka ;-) Houby dodají každému jídlu bezvadnou chuť :-p;-) +:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí játra s houbami dušené játra vepřová játra játra na houbách vepřové na houbách játra s houbami dusena jatra s houbami vepřová játra recepty vepřová jatra recept játra recept dušený játra játra s houbama vepřová játra na houbach vepřová játra s rýží a houbami dušené játra s rýží vepřové játra recepty houby recepty vepřové na houbách recept játra na houbách s rýží dušenà jåtra s houbama

Suroviny: játra, cibule, česnek, olej, houby, kmín drcený, sůl, pepř, omáčka worcesterová, nať petrželová

TopRecepty.cz

Vepřová játra s houbami a petrželkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k6EE