Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,44 g |
Tuky | 180,51 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 18,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorový bůček z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGDD
Moje poznámka
Zázvorový bůček z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGDD
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 1 hodinou
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 2 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 3 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 4 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 5 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 7 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 8 hodinami
Tématické fráze:
bůček recepty,
bůček na zázvoru,
bucek,
vařený bůček v papináku,
papiňák recepty,
vepřoví buček trochu jinak,
pečení v papiňáku,
bůček jinak,
recept na buček,
jak dlouho vařit bůček,
jak upravit bucek,
zazvorovy bucek,
bůček trochu jinak,
co je to zoft,
vepřový bůček recepty,
vepřový bůček se zázvorovou omáčkou,
čerství zázvor a bůček,
bůček v receptech,
recept bůček,
jak pripravit chutny bucek
Suroviny:
bůček vepřový,
sádlo,
cibule,
česnek,
kmín celý,
zázvor mletý,
masox,
voda
Komentáře (80)
bodík už jsem dala dřív, teď jenom obrázky, jestli teda neva
jo, zázvor jsem dala čerstvý, nakrájený na malilinké kousíčky.. MLASK je to
Irenko,budu ráda,když bude chutnat a hlavně díky za vyzkoušení