Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zázvorový bůček z papiňáku

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

12. 9. 2011 15:14

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie8 656 kJ / 2 069 kcal
Bílkoviny91,44 g
Tuky180,51 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy18,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle je taková rychlejší a snazší varianta moc dobrého jídla, které i když je "nezdravé", je moc dobré a celkem často u nás konzumované:-) Pokud nemáte papiňák, všechny uvedené suroviny se dají rovnou do pekáčku, hlídá a doplňuje se tekutina a doba pečení je cca 2 hodiny- jednu přikryté, druhou hodinu odkryté, přelévané výpekem. Když mletý zázvor přidáte ke šťávě k drůbežímu masu, tak je to také velice chutné a můžete připravit stejně, jako tady tento bůček s kratší dobou pečení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2012 18:45

Irrena:Děvčátka moc jste mě potěšily:-K
Irenko,budu ráda,když bude chutnat a hlavně díky za vyzkoušení;-):-)):-K

Irrena Irrena

18. 3. 2012 11:49

Aničko výborné, dnes ho máme k obědu:yes:

savlinka savlinka

17. 3. 2012 21:31

Anna Kocikova:ANIČKO už jinak ho dělat nebudu:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:je to mňamka:yes::yes::yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 3. 2012 20:57

savlinka:Moc jsi mě potěšila Šavlinko:-*Děkuji za vyzkoušení a za krásné fotky pěkně vypečeného bůčínku:-p:yes::-KUdělala jsi mi tím velkou radost:-!:-*

savlinka savlinka

17. 3. 2012 18:51

ANIČKO..tak dnes jsem o upekla a nemá chybu:yes::yes::yes::yes:dík za dobrý tip:yes::yes::yes::yes::yes::yes:vložila jsem i foto;-)

Bibinka Bibinka

14. 3. 2012 19:04

Anna Kocikova: Ani, já mám taky radost, že ty máš radost;-):-Dještě bude zítra:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 3. 2012 16:11

Bibinka:Bibinko,ani nevíš,jakou jsi mi udělala radost krásnýma fotkama a hlavně tím,že Vám chutnalo:-*:-K:-KS tím masoxem to je na každém jestli ho dá,nebo neé.Já jsem nedávala žádnou sůl,tak proto ta jedna kostička;-):-))Ještě jednou děkuji-mám radost:-K:-K

Bibinka Bibinka

14. 3. 2012 15:47

Anna Kocikova: Aničko, moc jsme si pochutnali-nedávala jsem masox, vůbec není třeba, můj oblíbený zázvor vykonal své dobré a maso se mi zdálo lepší, než jenom pečené, udělala jsem k bůčku hlávkové zelíčko. Jsme nadlabaný jako žoci:-D Bodíka už jsem ti dala včera, tak dnes jen fotky:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 3. 2012 23:08

Bibinka:Bibinko,Bahulo děkuji:-):-KStudený bůčínek nám také chutná:-ppokud ovšem něco zbyde;-):-D

Bibinka Bibinka

13. 3. 2012 14:20

Anna Kocikova: Aničko,jak mi mohl tento recept utéct:-Obudu péct bůček a tím jsem na recept narazila-moc pěkný a bůček mi rádi jak studený, tak teplý:-p Dávám ti s chutí +5.bod:yes:

Bahula Bahula

21. 9. 2011 23:24

Tady je kus masa:-)):yes::yes:+ Ani, krásné fotky. Na kočičky nebo na krajinu:-?:-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 9. 2011 11:36

senky::-DDííky:-KTeda musím přiznat,že mnohdy maso nechám druhým a já do sebe naperu to"nejhorší"vypečený zoftík s tím chlebíkem-ještě posypané cibulí:-p:-))

Maruška

13. 9. 2011 20:50

Kdo to je Drahuška?Tady je Anička Kocíková,žádná Drahuška:-((

senky senky

13. 9. 2011 17:41

Anna Kocikova:Ani:-D:-D:-D:yes:
Jinak receptík mňam:yes: U nás doma a v okolních rodinách je oblíbené pořekadlo DIA BůČEK:-D:-D a ten "zoft" na čerstvém chlebu,to musí být lahoda :-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 9. 2011 17:40

:-))Díky za plusíky:-K a moc jste mě všichni potěšili kladnými komentáři;-):-))Ale pobavila jsem se i u toho záporného:-Da odpovědí na něj;-):yes::-D

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bůček recepty bůček na zázvoru bucek vařený bůček v papináku papiňák recepty vepřoví buček trochu jinak pečení v papiňáku bůček jinak recept na buček jak dlouho vařit bůček jak upravit bucek zazvorovy bucek bůček trochu jinak co je to zoft vepřový bůček recepty vepřový bůček se zázvorovou omáčkou čerství zázvor a bůček bůček v receptech recept bůček jak pripravit chutny bucek

Suroviny: bůček vepřový, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, zázvor mletý, masox, voda

TopRecepty.cz

Zázvorový bůček z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGDD