Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 650 kJ / 1 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,88 g |
Tuky | 129,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 61,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci zmiešame 1 hrnček mlieka a 1 hrnček cukru a kakao, pridáme maslo povaríme a odložime 1 hrnček na polevu.
Krok 2: V mixéri vymiešame 1 hrnček cukru, vajcia a vanilkový cukor a pomaly prilievame zohriatu kakaovú zmes.
Krok 3: K zmesi potom pridáme múku, prášok do pečiva a vymiešame. Plech vymastíme , nalejeme cesto a pečieme asi 25 minut vo vyhriatej rúre na 180°C.
Krok 4: Upečené cesto nakrájame a polejeme zmesou z hrnčeka. Podávame zo šlahačkou
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AvG
Moje poznámka
Kakaový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AvG
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 7 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 7 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 7 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 1 hodinou
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
Alamatej před 2 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 3 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 3 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 3 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 3 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 4 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
kakaovy sen,
cokolada z kakaoveho masla recepty,
kakaový moučník
Suroviny:
máslo,
kakao,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
olej,
Komentáře (3)