Kvašené pikantní zelí
Kombinace zelí a křenu dává tomuto zelí říz. Perfektně doplní pečené maso, ale je skvělé i samotné jako salát. Zelí je plné vitamínů a díky bakteriím mléčného kvašení má příznivý vliv na naše zažívání.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 439 kJ / 3 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,98 g |
Tuky | 26,81 g |
Vláknina | 317,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62,22 g |
Sůl | 150,30 g |
Sacharidy | 536,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené pikantní zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJm6
Moje poznámka
Kvašené pikantní zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJm6
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 9 minutami
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 15 minutami
Kuře na másle a česneku
poirotka před 34 minutami
Francouzské řízečky
Veramik před 2 hodinami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 8 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 8 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 8 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 8 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 8 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 11 hodinami
Tématické fráze:
kvašené zelí,
kvašené zelí recept,
domácí kvašené zelí,
recept na domácí kvašené zelí,
recept na kvašené zelí,
kvaseni zeli,
kvašené zeli ve sklenici,
šlapání zelí,
kvašené červené zelí,
kvašené zelí recepty,
zeli kvašene,
recept kvašené zelí,
recepty kvašené zelí,
jak udělat kvašené zelí,
šlapané zelí,
kvašené zelí s křenem,
recepty na kvašené zelí,
kvasene zeli do sklenic,
nádoba na kvašení zelí,
pikantní zelí
Suroviny:
zelí bílé,
cibule,
paprika,
mrkev,
jablko,
křen,
deko,
kmín celý,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
kopr
Komentáře (25)
.ja to letos delam poprve,nadusala jsem ho do sklenic se sroubovacimi vicky,dala na tacek v kuchyni,jedna flaska evidentne pracuje,tece z ni stava a zeli bubla,druha nedela vubec nic a ve treti bylo mene zeli,tak jsem ji dolila solnych roztokem a take nedela nic.mam dilema,zdali ty nepracujici sklenice otevrit a eventualne jeste dolit roztokem,nebo to mam tak proste nechat a cekat.zeli je ve sklenicich 4 dny.a pokud nezacne kvasit a zustane bile je potom pozivatelne?
diky moc pokud mi nedkdo bude chtit poradit
myslíš, že by se zelí dalo napěchovat i do 5litrové sklenice
samozřejmě s menší gramáží všeho
půlku, takže je to jen o poměru, jak to komu chutná
Andrejko, už taky nešlapeš, jen tížíš. Já kdysi fakt i doma šlapala (ZELÍÍÍÍÍ