Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 325 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,53 g |
Tuky | 7,46 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 90,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Osmahneme cibuli, zasypeme paprikou, vložíme maso, marmeládu a opečeme.
Krok 2: Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou, než se voda vydusí.
Krok 3: Potom poprášíme moukou, krátce opečeme, zalijeme vínem, přidáme protlak a dusíme doměkka.
Krok 4: Dochutíme (solí, pepřem, česnekem), přilijeme rum a ještě krátce povaříme.
Krok 5: Stáhneme z plotny a ještě necháme 10 minut dojít pod pokličkou. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem (my si dali jenom chlebík).
Zveřejněno 28. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumový zvěřinový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9RX
Moje poznámka
Rumový zvěřinový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9RX
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 2 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 2 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 5 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 5 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 14 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 18 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 18 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 19 hodinami
Tématické fráze:
zvěřinové recepty,
výborný zvěřinový guláš,
zvěřinový guláš na víně,
zvěřinový vývar,
recepty ze zvěřiny,
zvěřinový guláš na červeném víně,
zverinova gulasova recept,
srnčí guláš na červeném víně,rum,
mail ooo-dobrota.ru loc:cz,
zvěřina guláš marmeláda,
top recepty zvěřina,
guláš s rumem,
zverinovy guláš rum a vino,
perfektní guláš,
recept na zverinu,
zvernový guláš,
gulas jako zverinovy,
zverinovygulas,
babicovy dobroty jelení guláš recepty,
rum do gulase
Suroviny:
plec srnčí,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
marmeláda rybízová,
sůl,
kmín drcený,
pepř,
česnek,
vývar,
mouka hladká,
víno červené,
protlak,
cukr,
rum
Komentáře (6)
Hezký recept