Postup přípravy
Váha 4,8kg
Zveřejněno 3. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Včelka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNJE
Moje poznámka
Včelka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNJE
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 10 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 11 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 hodinami
Tématické fráze:
dort včelka mája,
dort včelička,
včelka,
dorty včelka mája fotogalerie,
řezy včelka,
včelka maja dort,
jak vypadá včelka mája,
postup na dort včelka mája,
dortík včelka mája,
dort včelka,
dort se včelkama,
dort včelka fotogalerie,
rezy vcelky,
dorty včelka mája,
recepty dortík vcelky,
včelička na dort,
dort včelka mája fotogalerie,
roztomilá včelka,
včeličky na dort,
včelka marcelka
Suroviny:
korpus mramorový,
marmeláda rybízová,
krém,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo
Komentáře (24)