Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččin trhanec s jablky

Trhanec je sladká dobrota, která byla vyhlášenou pochoutkou na císařském dvoře France Josefa a v mnoha podobách se s oblibou peče v evropských zemích dodnes. Ochutnejte a pochopíte, proč tomu tak je.

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

5. 12. 2011 19:00

Suroviny pro 2 dávky

2 dávky

Nutriční hodnoty

Energie13 198 kJ / 3 154 kcal
Bílkoviny113,70 g
Tuky97,41 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 2,17 g
Sodík 1,38 g
Sůl3,08 g
Sacharidy403,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

5. 12. 2011 19:15

Zrovna nedavno syn říkal že jsme dlouho nedělala trhanec. Tento týden bude,a udělám ho podle zdejšího receptu.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhanec staročeský trhanec recept na trhanec trhanec recept jablečný trhanec trhanec pečený na pánvi trhanec podle pohlreicha jablkový trhanec trhanec s jahody trhance staročeský trhanec recept jak se dela trhanec recepty trhanec trhanec pečený v troubě starocesky trhanec s jablky babičin trhanec recept na starocesky trhanec trhance s jablky trhanec recepty recept trhanec

Suroviny: jablko, mouka hladká, mléko, vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, sůl, kypřící prášek, rozinky, rum, cukr moučkový, máslo, med

TopRecepty.cz

Babiččin trhanec s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jOwY