Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělský ptáček

Španělský ptáček patří mezi jídla, která u nás milujeme, ale o jejich původu jsme toho moc neslyšeli. Křehké hovězí, šťavnatá náplň s uzeninou a vajíčkem, silná šťáva z cibulového základu, to je jen část z předností této lahodné omáčky.

Hodnocení receptu je 5,0 (119×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 125 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 100 min

125 min (25 min příprava + 100 min tepelná úprava)

5. 1. 2012 22:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 986 kJ / 1 431 kcal
Bílkoviny129,01 g
Tuky79,43 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 524 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy48,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptů na španělské ptáčky je více, ale tento je základní, hospodský.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

6. 1. 2012 00:19

tak to já zase masenko můžu;-) a tohle je klasika našich maminek a babiček..a že uměly vařit:yes::yes::yes:
krásné obrázky:-):-K:yes:
já teda s rýží..děkuji:-D;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 1. 2012 23:28

Maso nemusím,i když na řezu vypadá moc hezky:-KMě vždycky dostane ta nádherně udělaná šťávička:-8to se opravdu můžu utlouct:-p+5:yes:

Colombo65 Colombo65

5. 1. 2012 23:15

Chuťový masakr;-);-);-):-K

Eliza Eliza

5. 1. 2012 23:06

Díky. Já si občasným vařením podle této knihy připomínám kuchyni mojí babičky, která byla jednoduše skvělá, i když trochu "hospodská"...;-)

porada

5. 1. 2012 23:06

To nemá chybu:yes::yes:!

BILKOVAI BILKOVAI

5. 1. 2012 22:36

Eli, máš to nádherné a o chuti nepochybuji.:-*:-p Bože, já bych si tak dala;-( Posílám třetí bodík:yes:...+1

Zdenka1

5. 1. 2012 22:28

Posílám první bodík:yes:. Vařím zrovna tak, jen nedávám dovnitř ten okurek - teplý mi nechutná, i když tam správně patří.

1 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: španělský ptáček španělský ptáček recept normy teplých jídel španělské ptáčky recept nejlepší španělský ptáček recepty španelsky ptaček španělské ptáčky recept na španělský ptaček španělské ptáčci kniha normy teplých jídel normy teplé kuchyně nejlepší španělské ptáčky recept španělský ptáček normy pro teplou kuchyni normy pokrmů španělský ptáčky recept španělské ptáčky receptury teplych jidel ptačky recept receptůry teplé kuchyně

Suroviny: hovězí zadní, slanina, salám, okurky sterilované, vejce, hořčice, cibule, sádlo, mouka hladká, voda, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Španělský ptáček

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9L0D