Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lunchmeatové tajemství

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 8. 2008 08:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 657 kJ / 396 kcal
Bílkoviny24,53 g
Tuky17,74 g
Vláknina2,35 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 971 mg
Sůl2,36 g
Sacharidy33,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

28. 7. 2009 22:22

Pro majdalenku - osamělý nejsem naopak,toto je můj největší sen když jsou všichni pryč. To je v baráku klííd.
Tonda - spokojený se stávajícím stavem u Papriky:-D:-D

magdalenka magdalenka

28. 7. 2009 22:08

Osamelý Tonda, my máme ČUČORIEDKY...s "D". Spodobuje sa to pri výslovnosti. V prenesenom význame mladé dievča...

Paprika Paprika

28. 7. 2009 22:05

Skvělý recept mého dětství.Jen tu zeleninu jsme vynechávali, přišla nám nějak zbytečná:yes::-))
Tonda - u Papriky nádeník

janana

28. 7. 2009 22:05

Paprika - Tonda :yes::yes::yes::-):yes:

Paprika Paprika

28. 7. 2009 22:00

Jano Remková,mrazák mrazí nebo mraží.Nezlob se, ale mí sousedé to taky používají a já jsem na to dost alergický.
Další skvelé výrazy jsou mycák, čekuláda,egelit.
To mě fakt dost točí. Vždyť je ta naše řeč tak krásná.
Vem si angličany - oni mají pro ovoce pouze slovo berry a pouze přidávají barvu ovoce a my máme jahody,borůvky (na Slovensku ještě hezčí název čučorietky).:-D:-))
Tonda - Papriky záskok

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2009 20:30

A teď se dívám, že to bude super mňamka, protože ta mrkev je asi z mražáku!:-O

Pejli Pejli

28. 7. 2009 20:05

Ivako mě ted rozesmál-a!! :-D koukám na to jako blázen :-D brečím smíchy!:-D má asi smysl pro humor:-p

maris maris

28. 7. 2009 19:34

janko, připravené k zapečení není protože už je " nazdobeno " na talíři :-/

Jana Pá

28. 7. 2009 19:31

První foto je podle mého zapečeno-viz recept, druhá fotka od ivako je asi připravená k zapečení, nebo je to "šup-sem-šup-tam":-O

mariaj mariaj

28. 7. 2009 19:27

tak neviem ale nie je to len lunchmeat vybraný z konzervy ale nezapečený?:-(( (ak sa mýlim prepáč..)

Iljusa Iljusa

28. 7. 2009 19:25

neměl by ten sýr být zapečený :-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí lunchmeat domácí lunchmeat recept recept na domací lunchmeat domácí lunchmeat recepty domácí vepřový lunchmeat recept lanchmeat recept lanchmeat zapečený lunchmeat pomazanka z lunchmeatu luncheon meat recept smažený lunchmeat domácí lanchmeat lunchmeat domaci vyroba domácí lunč jak vyrobit domácí lunchmeat vyroba luncheon luncheon meat recepty smažený lunč lunchmeat domácí recept domácí lunchmeat vyroba

Suroviny: luncheon meat konzerva, vejce, rohlík, sůl, pepř černý, majoránka, hořčice, kapie zavařená, sýr

TopRecepty.cz

Lunchmeatové tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRn5