Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veselé vepřové jazýčky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

24. 1. 2012 19:18

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 196 kJ / 1 481 kcal
Bílkoviny17,37 g
Tuky127,84 g
Vláknina31,04 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,00 g
Sacharidy55,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měli jsme chuť na něco pikantního a přes noc v ochuceném vývaru naložený jazyk a pak podušený v zelenince potěšil naše chuťové buňky. Pokud vyzkoušíte také, nebudete litovat:-)

Ze zbytku vývaru byl základ na zeleninovou polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

24. 1. 2012 21:56

takové jazyčiska:-O:-O:-O a já mám ten svůj až na skle:-8:-D:-D
Anni, hezky vaříš..a čím dál líp fotíš:yes::yes::yes::-K
dám ti boda, chceš;-):-?:-D:-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

24. 1. 2012 21:20

Aničko, moc pěkný recept a opět krásná fotečka. Zasloužíš za tu mňamku bodík:-)):yes:...+1

Bibinka Bibinka

24. 1. 2012 20:39

Aničko,jazyky jsou vděčné a ráda z nich vařím, dají se z nich dělat pěkné dobroty, jako máš ty:-p Dávám ti 3.bod:yes:
Jo a šťávička se mi líbí barevně a je jí dost;-)

Colombo65 Colombo65

24. 1. 2012 19:44

Krásné a velmi povedené zpracování jazyka;-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřové jazýčky loupání vepřového jazyka vesele veprove jazyky vepřová jazyk loupaní jazyka loupání vepřových jazyku vepřový jazyk loupání uzené vepřové jazýčky recept s čím podávat uzený jazyk veprovy jazycek recept jak naložit vepřový jazyk loupani jazyku loupání vepřového jazyku vepřové uzeny jazicek vyvar z veprovych jazyku veprovy jazýček loupání uzeného vepřového jazyka vepřové jazyky loupání vepřové jazyky v konzervě stahování vepřového jazyka

Suroviny: jazyk vepřový, česnek, cibule, koření nové koření, pepř, sůl, omáčka sojová, olej, špek valašský, pórek, rajče loupané, rajče cherry, libeček

TopRecepty.cz

Veselé vepřové jazýčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YlkK