Fish cakes (rybí karbanátky)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 331 kJ / 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
Tuky | 12,42 g |
Vláknina | 7,85 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 65,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
recept je ze stránek http://www.bbcgoodfood.com od Angely Nilsen (Ultimate fish cakes)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2012 13:08
15. 3. 2012 15:49
Je to pro mě nevšední a zajímavý receptík,kterému ťukám první bodík
Jééé LuciášiTy jsi měla v neděli narozeninyDodatečně vše nej,nej
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 43 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 59 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bojíte se flambovat? Čím a jak flambovat, aby to bylo bezpečné a vše se podařilo a chutnalo
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: rybí karbanátky vietnamske rybi karbanatky rybí karbanátky bez lepku recept mankovi rybi karbanatky karbanátky podle dity recepty na veganské rybí karbanátky rybí karbenátky - nej recept
Suroviny: treska, brambory, mléko, voda, bobkový list, petržel, pažitka, sůl, kůra citronová, vejce, strouhanka, mouka hladká
Fish cakes (rybí karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y0mK
2 názory