Slepice z plzeňské krčmy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 344 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,35 g |
Tuky | 129,85 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 16,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podobnou úpravu jsem jedla v jedné plzeňské staročeské sladovně, ale jednalo se o divokou kachnu. Ovšem musím říct, že slepice je naprosto srovnatelná. Určitě možno upravit z jakékoliv drůbeže i bažanta. Slepici je nutné, narozdíl od ostatní drůbeže, předem trochu povařit, aby změkla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2012 18:38
přestárlý kuře a takový krasavec? no vlastně krasavica vypadá to po všech čertech dobře a určitě to má i čertovský šmak
máš to parádní jamienko oliverová
máš to parádní jamienko oliverová
21. 3. 2012 18:35
Opět krásný a žravýrecept.Máš bodík.
21. 3. 2012 17:16
moc hezké.. jídlo i foto
21. 3. 2012 16:55
Anna Kocikova:Ani, já ji také dala do papiňáku a vařila půl hodiny. Ale asi vzhledem k tomu, že byla malá , měla jen 1.10Kg, tak byla měkká akorát. Možná jsem měla štestí
21. 3. 2012 16:45
spagetka:proč se nesmí pochválit chuté jídlo a napsat k tomu komentářTo jako fakt
Krásná bašta,která se mi v této úpravě mě moc líbí
také jsem kdysi sípku po uvaření dopékala k zelíčku a brambor.knedlíkuale tenkrát stačilo v papiňáku povařit půl hoďky.Teď po hodině vařenou slepicí můžu i někoho zabít,když ji po dotyčném hodímUž to fakt není,co bývalo
Líbí se mi ty suroviny,které k slepici přidáváštakto jsem nikdy nedělala a receptík si ukládám
Krásná bašta,která se mi v této úpravě mě moc líbí
také jsem kdysi sípku po uvaření dopékala k zelíčku a brambor.knedlíkuale tenkrát stačilo v papiňáku povařit půl hoďky.Teď po hodině vařenou slepicí můžu i někoho zabít,když ji po dotyčném hodímUž to fakt není,co bývalo
Líbí se mi ty suroviny,které k slepici přidáváštakto jsem nikdy nedělala a receptík si ukládám
21. 3. 2012 14:45
Hm, zajímavý recept. Trošku podobnou úpravu jsem dělala z králíka, takže si umím představit, že i toto by mi chutnalo.
21. 3. 2012 14:00
Zajímavá úprava slípky a věřím, že jídlo je dobré
21. 3. 2012 13:58
andrejko, uvědom si, že tě nesmím chválit jooo a něco napsat k receptu. No já to znám velmi podobně ale s králíkem. Jaké zelí jsi měla? Tipnu si, že červené. Houby. Mňáááááám
Nééé bílé vidím, že jooo????? No vidíš, já bych tředa dala oboje
Nééé bílé vidím, že jooo????? No vidíš, já bych tředa dala oboje
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 1 hodinou
Rohlíkové křupky
Přidáno před 13 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 13 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 14 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 1 hodinou
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 2 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 2 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 3 hodinami
Mini Pavlova
Strdada uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty co ze slepice recepty ze slepice slepice recept slepice recepty bazanti slepice recept recepty na slepici recepty na jídla ze slepice bažantí slepice co uvařit ze slepice recept na slepici plzeňská bašta recept recept slepice bažantí slepice recepty jidlo ze slepice jídla ze slepice jak zabít slepici úprava slepice recepty slepice recept na bažantí slepici slepice v červeném oleji recept
Suroviny: slepice, povidla švestková, švestky sušené, slanina, bobkový list, jalovec, vývar slepičí, jablko, olej
Slepice z plzeňské krčmy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7OxA
38 názorů