Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice na sušených houbách

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

25. 3. 2012 03:41

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 903 kJ / 455 kcal
Bílkoviny5,04 g
Tuky33,58 g
Vláknina15,69 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy29,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Během dušení občas zamíchat. Omáčku lze zahustit i škrobem pro přípravu masitých jídel.

Přeji Všem, kdož si toto jídlo podle receptu udělají......dobrou chuť a sklenku piva na zapití, nejlépe: http://www.budejovickybudvar.cz/index.html

Josef

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lenka

23. 4. 2013 08:46

maris: Tak ať si je tam dává, když mu to dělá dobře, ale má chování jak....:-8:-D:-D
Jenom očkem jsem koukla do profilu a udělala jsem si obrázek:-K

maris maris

23. 4. 2013 08:26

1974andrea: Josef měl jako hlavní svou fotku už když mě žádal, abych své odstranila, zkrátka si nepřeje mít tam fotky jiné, než vlastní:-)

1974andrea 1974andrea

23. 4. 2013 08:16

papa1649:Josefe, když jsi recept původně vkládal, byl i s fotkou, ale cizí z jiného webu;-). Je dobře, že sis dodal svoji, ale tu od Maris jsi klidně mohl nechat, neboť pokud si vložíš vlastní, můžeš ji nastavit jako Hlavní a od jiných autorů se automaticky posunou na další místa;-)

Porada

23. 4. 2013 07:57

hanka (neregistrovaný/á) - nepíše se to tak ani tak, ale je to
"worcester sauce".

maris - Vaše foto bylo o 100% lepší, škoda ho.

Jitkas

23. 4. 2013 07:47

zizala: Ne, to nemohl, neb je plny domyslivosti, primo z nej vyzaruje.

zizala zizala (moderátorka)

23. 4. 2013 07:24

papa1649: Mít fotku jako důkaz u svého receptu, že jídlo někdo uvařil, že si ho tady v té záplavě vůbec všiml, je skutečně vyznamenání. A mít Maruščinu nádhernou fotku u receptu si pokládá za čest snad každý :-OTo by měl být hlavní smysl těchto stránek - dávám recept k dispozici pro ostatní, aby si mohli pochutnat také. Nechápu vás :-/ Před rokem jste Marušce za fotku poděkoval a teď tohle :-//

hanka

23. 4. 2013 06:55

A když nás tak pan Josef školí, tak Vám píši worčestr se píše takto "WORCHESTER":-8:-K

hanka

23. 4. 2013 06:50

maris: Jste fakt dobrá, PAN JOSEF je asi něco víc:-8:-D:-D

maris maris

23. 4. 2013 06:26

tejaja: Terezko, díky, ale nemám chuť se dohadovat. Když si to autor přeje, tak to má mít:-)

papa1649 papa1649

23. 4. 2013 06:23

maris: Moc děkuji, chtěl jsem mít u svého receptu své fotky. Celý problém vznikl tím, že když jsem recept vkládal, tak recept byl bez fotek a vy v dobré víře, že recept fotky nemá, tak jste je dodala. Za pochopení, předem děkuji. Josef. Jako omluvu posílám :-K:-K:-K:-

tejaja tejaja

23. 4. 2013 06:19

maris: Maruška, tvoje fotky boli veľmi pekné, mala si ich tam nechať, neporušila si žiadne pravidlá, práve naopak, recept si obohatila.

maris maris

23. 4. 2013 06:15

papa1649: fotky jsem odstranila, sice nechápu proč, jako hlavní máte svou, to je v pořádku, je to Váš recept a tak nevím, proč jsem je tam nemohla nechat. Tady je zvykem přidávat fotky i k cizím receptům, ale když si to přejete, tak jsem je dala pryč.

tejaja tejaja

23. 4. 2013 06:15

A jéje...kým som stihla napísať, fotka je preč.:-(

tejaja tejaja

23. 4. 2013 06:12

papa1649::-O:-O:-O Každý registrovaný člen Topreceptov má právo pridať vlasnoručne urobenú fotografiu ku ktorémukoľvek receptu bez súhlasu jeho autora. Mala by pre vás byť česť, že si niekto vášho receptu všimol, ocenil tak, že ho uvaril a dal si námahu a nafotil. Nie je dôvod odstraňovať krásnu fotku, ktorú urobila maris. Skôr by ste sa jej mali poďakovať. ;-)

papa1649 papa1649

23. 4. 2013 00:23

maris: Prosím o odstranění Vašich fotografií z mého receptu. Nahradím je svými, z mé produkce. Děkuji

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova krkovice na houbach krkovice na houbach vepřová krkovička na houbách zbojnická krkovice recepty vepřová krkovice na houbách recepty vepřová krkovice na houbách jak dlouho namáčet sušené houby recept vepřová krkovice na houbách namáčení sušených hub jak dlouho se vaří houby pepato.eu jak připravit sušené houby krkovicka na houbach jak dlouho se vaří sušené houby příprava šušenych hub zbojnická krkovička jídla ze sušených hub krkovička na sušených houbách krkovice recept pepato

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř, mouka hladká, olej, cibule, česnek, houby sušené, voda, omáčka worcesterová, máslo, kmín drcený, koření nové koření, bobkový list

TopRecepty.cz

Krkovice na sušených houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vlq5