Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,50 g |
| Tuky | 36,44 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 25,14 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata nakrájíme na drobné kousíčky, přidáme česnek, sůl, bylinky, olivový olej a sýr.
Krok 2: Směs navršíme na nakrájenou ciabattu a v předehřáté troubě zapékáme 5-10 minut.
Zveřejněno 3. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqQr
Moje poznámka
Rychlá bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqQr
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 40 minutami
Likérové kávy
Přidáno před 5 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 16 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 1 minutou
Květáková polévka
tomstny před 27 minutami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 35 minutami
Nejlepší langoše
LUCAH před 2 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 2 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 2 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 4 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 4 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečená bruschetta,
brucheta,
bruschetta zapecena,
bruchetta,
brushetta,
bruschetta recept,
zapecena bruscheta,
pikantní směs na bruschetty,
brusceta,
zapecená brusceta,
bruskety,
zapečená brucheta,
recept na zapečené bruschetty,
směs na bruskety,
zapečene bruschety,
zapecene bruschetta,
sýrová bruschetta,
směs na bruschety,
bruschetta,
zapečené bruschetty
Suroviny:
rajče,
česnek,
ciabatta,
bazalka čerstvá,
sýr tvrdý,
sůl,
olej olivový
Komentáře (2)